Blackjack strategije: Kako pobijediti

0 Komentari

Svi igrači uživaju Mješina, To je jedna od najjednostavnijih igara s kartama kako biste naposljetku naučili igrati. Bilo da igrate blackjack online u kasinu ili osobno s krupijem, igra je, u osnovi, ista. Dobit ćete dvije karte po ruci i pokušati dobiti što je moguće više od dvadeset jednu od ukupne vrijednosti vaše ruke bez prelaska, poznate kao razbijanje. Blackjack se također naziva vingt-et-un u Francuskoj zbog ovog rezultata. Na nekim je mjestima poznat kao ponton, Bez obzira na naziv igre i određene varijacije pravila koje ćete pronaći u svijetu, osnove ostaju iste.

Prvo, svi igrači u igri se natječu protiv kuće ili bankara, a ne jedan protiv drugog. Igrači moraju dobiti veći rezultat od kuće da bi pobijedili. Međutim, ako trgovac popusti, onda ćete pobijediti. Igra se uvijek odvija u smjeru kazaljke na satu s djeliteljem koji je posljednji na redu. Na prvi pogled, mješina je jednostavna igra na sreću u kojoj kuća ima prednost koja djeluje na dva načina. Prvo, trgovac mora izvući razinu kako bi osvojio ruku protiv igrača. Osim toga, uzimajući posljednji korak u rundi, djelitelj može procijeniti koliko visoka ili niska ruka igrača može biti iz karata koje su podijeljene licem prema gore. Iako ovo možda neće biti dovoljno za pobjedu, to svakako pruža prednost kući. Međutim, igrači mogu optimizirati svoje šanse za prevladavanje kuće primjenom određenih strateških pristupa. Koji su najbolji načini da dobijete prednost nad trgovcem?

Igra s niskim brojem paluba

Pobjeda na blackjacku je moguća, ali kuća će uvijek imati prednost. ipak, ključ za pobjedu češće je smanjiti kućnu prednost što je više moguće. To je moguće postići ako igrate s jednom palubom 52 kartica. S obzirom da se većina kockarnica igra s cipelama s više od jedne palube, najbolje je odabrati stol s što manje palube u njemu. Jedna špil karata daje kući prednost u blizini 0.17 posto. S dvije palube, ova brojka se povećava na 0.46 posto. Cipela s osam paluba pružit će kući prednost od oko 0.65 posto. Stoga, igranje sa što manje karata pomoći će vam da pobijedite češće.

Budite spremni udvostručiti

Pod većinom pravila o kasinu možete udvostručiti početnu okladu. Ponekad morate uzeti drugu karticu kako biste to učinili i, prema drugim pravilima, možete se udvostručiti i stajati bez uzimanja druge kartice. Od presudne je važnosti da ne trebate ići sa svojim 'gutanjem' na donošenje ove odluke. Ključ pomoći da odlučite je da pogledate izloženu karticu u dilerovu ruku, kao i ono što držite. Prema ovom strateškom pristupu, uvijek biste se trebali držati ako vaše prve dvije kartice sadrže do 17 ili više. Međutim, trebali biste udvostručiti ako držite ruku koja dodaje 11. Jednostavno, zar ne?

Tamo gdje postaje malo složenije, kada držite devet ili deset u ruci. Statistički, najbolje je udvostručiti ako imate ukupno deset, osim ako trgovac ima deset ili as izložen u tom slučaju trebate okretati. Ako imate ukupno devet, onda trebate okretati ako diler pokazuje dvije ili bilo koju karticu koja je veća od šest. Isto tako, najbolje je udvostručiti ako imate devet u ruci i djelitelj ima karticu u vrijednosti od tri do šest.

Znati kada se treba držati ili okretati

Ako je vaša ruka niska - ispod ukupno devet, na primjer - onda se svaki put okrećite kako biste povećali svoje šanse da završite s pobjedničkom rukom. Kao što je već spomenuto, ruke koje su 17 ili iznad trebale bi biti zaglavljene. Ako imate ukupno 16, bez para osmica, onda se držite ako je kartica trgovca šest ili niža. S druge strane, ako je sedam ili više, onda se treba okretati. Neka pravila kasina omogućit će vam da se predate. Ako je to moguće, učinite to s ukupno šesnaest, ali samo ako djelitelj ima prikaz od devet, deset ili kec.

Kada ste dobili ruku 13-a, 14-a ili 15-a, najbolje je okrenuti ako trgovac ima neku karticu koja je veća od šest. Za niže vrijednosti stavite umjesto toga. Na kraju, trebali biste znati što učiniti ako vaš par karata zbraja do 12-a sve dok ovaj ukupni iznos ne formira par šestica. Ako je to slučaj, onda se držite ako je izložena kartica trgovca četiri, pet ili šest - u suprotnom, trebate okrenuti.

Brojanje kartica - je li to vrijedno?

Praćenjem koliko visokih karata i niskih karata koje su podijeljene iz cipele tijekom igre, moguće je riješiti kada je dobra ideja da se kladite na velika i kada se kladite na mali. Pod određenim uvjetima, može biti mnogo vjerojatnije da ćete osvojiti ruku, ovisno o tome kakoopterećen'ili je drugačije cipela. Ova tehnika uzima i nevjerojatnu količinu koncentracije zbog čega su neki kockari koristili uređaje kako bi im pomogli pratiti stanje cipele. Imajte na umu da je uporaba takvih sustava zabranjena u većini kockarnica diljem svijeta, tako da nije preporučljiva. Osim toga, klađenjem malog broja ponavljanih ruku, a zatim iznenada prebacivanjem na veliku okladu kada su uvjeti ispravni, najiskusnijim krupjerima izgleda prilično očito da je skulduggery u igri.

Spin Palace No Deposit Casino Bonusi >>


Izvor: spinpalace.com
Blackjack strategije: Kako pobijediti Ažurirano: Lipnja 18, 2019 Autor: Damon
Širi ljubav