Bonus sustavi u online kasinima

0 Komentari

Uglavnom se bonuse čini online kockarnice ističu u odnosu na konvencionalne offline casina. Takvi se bonusi nude kako bi privukli pridošlice i imaju dvojnu prirodu. Prije svega, način na koji se dobiva bonus nije posve jasan, a drugo, ne treba zaboraviti zahtjev za klađenje. Različiti kockarnice provode različite mehanizme za upravljanje sustavom nagrađivanja, a kako je većina nesuglasica povezana s uvjeti bonusa, preporuča se pažljivo proučiti kako se mehanizam bonusa implementira u određenom kasinu prije početka stavljanja uloga.

Nedavno je u sustavu bonusa uvedeno mnogo promjena Microgaming, a većina online kockarnica počela je davati besplatan bonus bez depozita novim igračima. Kada se igrač registrira u kasinu, dobivaju broj besplatnih okretaja koje moraju izvršiti u određenom vremenskom razdoblju. Osim toga, dobivaju i kreditni saldo kako bi počeli igrati. Kada vrijeme istekne, dobitak je igrač koji treba zadržati. Štoviše, Microgaming je također počeo koristiti Clearplay zahtjeve za klađenje. To omogućuje razliku između gotovine i bonusa, što omogućuje kasinu da automatski prenosi bonuse na račun igrača i taj proces održava transparentnim.

Kockarnice koje koriste kripto-valutu nude bonus za upis u određenom postotku početnom depozitu igrača. Baš kao i svi ostali kockarnice, kriptološki kockarnice postavljaju vlastite limite za depozit i bonus. Online kockarnice daju bonus kodove, a potrebno je da igrač prvo uvede ovaj kod, a zatim uplati depozit. Uvjeti za klađenje mogu biti različiti u raznim kockarnicama. Primjenjuju se samo na iznos bonusa i zanemaruju iznos depozita. Važno je napomenuti da igrač može samo povući dobitke stvorene uz pomoć bonusa, ali ne i sam bonus. Također je uobičajeno da kockarnice odaberu brojne igre za ispunjavanje zahtjeva za klađenje.

Postoji nekoliko kockarnica koje nude bonus za prijavu koji je raspoređen na nekoliko depozita. Na taj način koristi se igrač koji nije spreman staviti veliki iznos depozita odjednom. Još uvijek je potrebno unijeti bonus kod. Neki kockarnice s Real Time Gaming sustavom mogu zahtijevati da i depozit i bonus budu pokrenuti, ali zahtjevi u ovom slučaju ne bi bili tako visoki. U slučajevima kada je samo bonus potrebno zaraditi, zahtjevi su obično veći.

Online kockarnice koje primjenjuju tehnologiju Vegas također daju bonus za prijavu na nekoliko depozita. Ponovno, iznos bonusa razlikuje se ovisno o određenom kasinu. Istovremeno, zahtjevi za klađenje su isti u svim kockarnicama. Potrebno je uložiti i depozit i bonus dvadeset puta igranja označenih igara. Bonus se prenosi na samostalni račun. Prvo, igrač stavlja ulog s računa s bonusima, a zatim, u slučaju bilo kakvog dobitka, prebacuje se na novčani račun. Takva kasina ne obvezuju igrača da unese bonus kod, a bonusi se automatski prebacuju na račun igrača. Ako igrač ne želi igrati s bonusom, morat će o tome obavijestiti kasino prije polaganja depozita.

Bonus sustavi u online kasinima Ažurirano: Travnja 8, 2019 Autor: Damon
Širi ljubav

Sponzorirani oglasi