Najbolji kladioničarski bonusi

100% do 200 € ili više.

Isplata 99.98%
Ukupni bonus € 200

$ 2500 bonusa + 500 besplatnih okretaja. Dostupno za sve zemlje 🌎

Isplata 97.86%
Ukupni bonus $ 2500

Do 500 € Plus 20 besplatnih okretaja!

Isplata 98.07%
Ukupni bonus € 500

Ogroman bonus od 1000 € na depozit! 💣

Isplata 98.82%
Ukupni bonus € 1000

€ 2400 Bonus dobrodošlice

Isplata 97.81%
Ukupni bonus € 2400

300 € + 150 Besplatno okretaja

Isplata 97.80%
Ukupni bonus € 300

DO € / $ 200 + 220 Besplatnih okretaja

Isplata 98.24%
Ukupni bonus € / $ 200

77 besplatnih okretaja + 100% do 200 USD

Isplata 98.09%
Ukupni bonus $ 200

100% do 100 £ Slots

Isplata 99.12%
Ukupni bonus £ 100

Ostvarite svoj € 1600

Isplata 97.89%
Ukupni bonus € 1600

100% na prvi depozit do 200 €

Isplata 98.32%
Ukupni bonus € 200

777 $ besplatnog bonusa dobrodošlice. Dostupno za sve zemlje 🌎

Isplata 98.65%
Ukupni bonus $ 777

Kladionice uvijek smišljaju nove načine kako privući kupce samo da bi ostale konkurentne na tržištu. Većina kladionica koristi sustav bonusa za korisnike. Naša rang lista predstavlja najbolje najnovije bonuse bez depozita od kladionica u Europi 2021.

Novi bonusi od kladionica na mreži

Program poticaja jedan je od kriterija za odabir kladionice. Različiti bonusi dobrodošlice osmišljeni su kako bi privukli ciljanu publiku. S takvim nagradama igrači mogu stavljati oklade bez polaganja vlastitih sredstava. Za bonuse bez depozita obično su vezani brojni uvjeti, kao što su:

 • Pretplata na stranice kladionice na društvenim mrežama. Na taj način kladionice dobivaju vjernu publiku bez trošenja na oglašavanje.
 • Prolazak potpune provjere, odnosno postupaka provjere identiteta.
 • Instaliranje mobilne aplikacije itd.

Istodobno, obično postoje stroga ograničenja na koeficijente, vrste sportova za klađenje, vrstu tržišta itd.

Vrste bonusa

Bonus za prijavu bez depozita

Prednost bonusa bez depozita je u tome što ne trebate financirati svoj račun da biste ga dobili. Trebate se registrirati i potvrditi svoj identitet samo na jedan od dostupnih načina, ako to traži kladionica. Mana je što je besplatna oklada obično manja od 1000 USD. Štoviše, postoji nekoliko ograničenja njegove uporabe. Ponekad je prilično teško ispuniti sve uvjete klađenja za kladionicu za bonus. Ova je ponuda prvenstveno prikladna za početnike koji tek ulaze u posao klađenja. Bonus bi im pomogao da procijene vlastite snage bez trošenja niti jedne lipe. Naš popis sadrži najbolje bonuse za dobrodošlicu bez kladionica od kladionica.

Prvi depozit bonus

Da biste ga dobili, trebate se registrirati, proći provjeru i financirati svoj račun. Nakon toga dobit ćete besplatnu okladu koja je jednaka vašem prvom depozitu, ali ne prelazeći određeni fiksni iznos. Europske kladionice daju u prosjeku 500 do 1000 USD besplatnih oklada. Da biste povukli ta sredstva, morate ispuniti uvjete klađenja. To obično traje 30 dana. Kladionica također može iznijeti niz zahtjeva za klađenjem. To mogu biti određene vrste oklada, minimalni limiti citata itd.

Bonus kodovi i promotivni kodovi

Postoje dvije vrste: jednokratna (za određenog igrača) i višenamjenska (za mnoge korisnike). Promo kodovi obično imaju datum isteka, pa ćete promotivnu ponudu trebati aktivirati na vrijeme.

Kodove distribuiraju partneri kladionice, poput resursa informacija, medijskih ličnosti itd. Najpopularniji primjer su streameri igara. Mnogi od njih objavljuju promotivne kodove na svojim web stranicama i stranicama za emitiranje, koji se obično sastoje od njihovih pseudonima. Nakon aktiviranja ključa, korisnici dobivaju dodatni poticaj od kladionice. Ovaj oblik suradnje koristan je za sve strane:

 • Kladionice plaćaju za svaki put kada se koristi promotivni kôd. Na taj su način sposobni procijeniti isplativost oglašavanja.
 • Medijske osobe imaju vlastitu lojalnu publiku na koju su u stanju utjecati. Povremeno čak organiziraju natjecanja u promotivnim kodovima. Tako uspijevaju privući velik broj korisnika.
 • Igrači dobivaju nove nagrade od kladionica. Da biste ih koristili, ne morate nužno ispunjavati bilo kakve uvjete (polog, oklada itd.).

Besplatne oklade

Besplatna oklada je jednostavno oklada na određeni iznos novca gdje kladionica plaća ulog. To je prilika za klađenje bez rizika i isplatu neto dobitka ako oklada pobijedi. Na primjer, igrač ima besplatnu okladu od 1000 dolara. Kladi se na tečaj 1.57. Ako oklada pobijedi, tada igrač dobiva 570 $.

Igrači dobivaju besplatne oklade za ispunjavanje određenih uvjeta:

 • Ponovno učitavanje računa
 • Verifikacija.
 • Klađenje na fiksni iznos u roku od tjedan dana ili mjesec dana.
 • Kao povrat novca za izgubljen oklade.

Besplatne oklade obično imaju ograničenja na kvote, rjeđe na vrstu tržišta. Neke kladionice daju besplatne oklade samo na određene turnire kako bi povećale svoju popularnost.

Bonusi za redovne igrače

Mnoge kladionice nude programe vjernosti aktivnim kupcima. Pomoću takvih programa korisnici mogu kontinuirano ostvarivati ​​dodatnu zaradu stavljanjem oklada. Uvjeti ovise o kladionici. Ali istaknimo općenite točke:

 • Za svaku stavljenu okladu (ili u slučaju izgubljene oklade) korisnik dobiva bodove. Sustav dodjeljivanja ovih bodova ovisi o dva čimbenika: iznosu oklade i statusu igrača u programu vjernosti.
 • Na kraju izvještajnog razdoblja (uglavnom mjesec dana, rjeđe tjedno), bodovi se mogu koristiti za kupnju besplatnih oklada. U nekim kladionicama bodovi se mogu odmah povući na glavni račun ili koristiti za kupnju nagrada, na primjer, roba u klubu.
 • Kako se bodovi skupljaju, status igrača raste. Što je status veći, brže se izdaju bodovi. Također, veličina primljenih besplatnih oklada ovisi o razini igrača u programu vjernosti

Glavna razlika od ostalih bonusa je u tome što nema ograničenja. Korisnici se mogu kladiti na bilo koji sport i događaj s bilo kojim koeficijentom. Programi vjernosti korisni su za samu kladionicu, jer su kupci motivirani staviti više oklada kako bi dobili viši status. Veličina osiguranog povrata novca nadoknađuje se maržom kladionice, koju svaka kladionica stavlja u obzir.

Iznad su najpopularnije nagrade. Također, mnoge kladionice povremeno održavaju natjecanja u sportskim predviđanjima s nagradama, potiču kupce u čast praznika, pružaju tjedne bonuse itd.

Povlačenje dobitaka

Internetske kladionice koje ne nude bonuse za registraciju postavljaju razna pravila koja moraju biti zadovoljena da bi se povukao dobitak. Uvjeti ovise o vrsti ponude:

 • Da biste povukli depozitni bonus, morate se kladiti na iznos koji premašuje iznos bonusa za X (u prosjeku 15-30) puta. Taj se broj naziva i ulogom. Napredak klađenja prikazan je u osobnom području. U nekim kladionicama ne možete financirati račun tijekom bonus razdoblja. U protivnom igrač riskira da ga kladionica kazni.
 • Povrat novca zahtijeva klađenje na fiksni iznos u roku od mjesec dana, tjedna ili drugog izvještajnog razdoblja. Određene kladionice mogu imati dodatna ograničenja na kvote, sport i tipove tržišta.
 • Besplatne oklade ne zahtijevaju posebno klađenje. Novac možete dobiti nakon što vaša oklada pobijedi. Međutim, mogu postojati ograničenja u pogledu vrste oklade i veličine tečaja. Pravila ovise o kladionici.

Žeđ za dodatnom dobiti među kladiteljima iznjedrila je ono što se danas naziva „lov na bonuse“ ili „lov na bonuse“. Neki igrači neprestano mijenjaju kladionice u nadi da će dobiti bonus dobrodošlice. Zapravo, ova taktika ne daje željene rezultate, jer se moraju ispuniti brojni uvjeti. Stoga iskusni korisnici ne preporučuju pribjegavanje takvoj shemi. Bolje je odabrati jednu ili nekoliko kladionica i stalno igrati u njima.

 

Najbolji kladioničarski bonusi Ažurirano: Prosinac 19, 2020 Autor: Damon

Srodni bonusi:

promo kodovi za cleos vip room