Pandamania

0 Komentari
Pandamania

Pandamania


Pandamania utor je jedan od NextGen Igraći automati na online igrama. Igrači će se pridružiti Pandi i njegovim prijateljima u najvećem kaotičnom zoološkom vrtu na svijetu, gdje životinje trče na nerede na pogonskim kolicima, a čuvar zooka je vezan i nigdje se ne može vidjeti; međutim, ovaj kaos može dovesti samo do dodatnih bonus mogućnosti i boljih nagrada.
Pandamania mobilni slot je igra s pet kolona s tri reda i standardnim dvadeset pet dobitnih linija. Sama se rola nalazi u zoološkom vrtu, gdje možete vidjeti slapove, kaveze i putokaz upozorenja da ne hranite životinje. Dok se okrećete, također ćete uživati ​​u čudnim i zabavnim zvučnim efektima koji prate svaki okret, ali ne toliko koliko ćete cijeniti lako igranje. Doživljaj utora dodatno se poboljšava tako što vam omogućuje da odaberete Vašu okladu po okretaju, a to može biti od najmanje 1p po spinu do £ 50 po vrtnji.
Divlji simbol
Kao i većina utora, imate standardne simbole na valjcima. U ovom slučaju, svi su vedro obojani i uključuju kolica s pogonom na pedale, neke karte za zoološke vrtove, vrećicu slatkiša, vezani zookeep i naravno standardne simbole igraćih karata 9, 10, J, Q, K i A. imati jedinstvene simbole koji uključuju divlji simbol. Sam g. Panda je divlji simbol na Pandamania slot igra, a kada ga vidite, bit ćete sretni jer bi on samo mogao pomoći da dovršite dobitnu kombinaciju, ako može, zamjenjujući nedostajuće simbole.
Scatter simbol
Osim posebnog Panda divljeg simbola na Pandamania online slotu, također imate scatter simbol. Ovaj raspršeni simbol je znak zoološkog vrta Pandamania. Ovaj simbol ne samo da će pomoći u dovršavanju pobjedničkih kombinacija, već će biti i okidač bonusa besplatnih okretaja.
Bonus značajke
Pick Me Bonus - Pick Me bonus je prvi bonus na Pandamania slotu, a možete ga aktivirati simbolom lokota koji se pojavljuje samo na valjcima dva, tri i četiri. Poletite tri na bubnjeve i dobit ćete izbor. Iza lokota bit će osvojena novčana nagrada, novčana nagrada i mogućnost ponovnog odabira ili sve tri nagrade.
Pobjegao Panda bonus
Pobjegao panda bonus je drugi bonus značajka na Pandamania slot igra, i to je potpuno slučajno generirana funkcija. U slučajnim vremenima panda će kružiti preko ekrana dodajući divlje na bubnjeve i nadamo se da će tako stvoriti pobjede.
besplatnih vrtnji
Treći i posljednji bonus na Pandamania slotu je bonus za besplatne okretaje. Ovo možete aktivirati slanjem tri ili više znakova raspršivanja znaka Pandamania preko bubnja. Time ćete dodijeliti deset besplatnih okretaja, a sve pobjede će se udvostručiti zahvaljujući 2x množitelju. Također možete ponovno aktivirati značajku slanjem još tri raspršena.

Slučajne besplatne igre na automatima:

Carnivale royale
Carnivale royale
Prošećite kroz ulaz u šator i divite se uzbudljivom automatu za igranje Carvinal Royale. Umjesto tri zvona, ...
Igrajte u Slot!
Uspon Olimpusa
Uspon Olimpusa
Olimp je bio dom drevnih grčkih bogova i kao što je jasno opisano u mnogim literarnim djelima, bio je to ...
Igrajte u Slot!
Premier utrka
Premier utrka
Konjske utrke šalju uzbuđenja po cijelom tijelu na mnoge ljubitelje konjskih tematskih aktivnosti i ljubitelje igara, ...
Igrajte u Slot!
Ludi s gotovinom
Ludi s gotovinom
Cash Crazy je mali 3 rola, jedan automat za isplatne linije s velikim jackpotom. Ludi profesor je iza ...
Igrajte u Slot!
Globalni putnik
Globalni putnik
Jeste li ikada sanjali o putovanju oko svijeta? Playtech je dizajnirao lijep utor koji vam pruža ovu priliku. Globalni putnik ...
Igrajte u Slot!
Super aktivirajte 6000
Super aktivirajte 6000
Super Nudge 6000 je klasični slot dizajniran od strane Net Entertainment. Ovaj je utor vrlo sličan automatima ...
Igrajte u Slot!
Duh azteških
Duh azteških
Postoji velika misterija koja okružuje astečke i astečke civilizacije, možda zato što o ovoj temi nije mnogo napisano ...
Igrajte u Slot!
Novac kotača
Novac kotača
Ova igra zove Big Six, novac kotača ili kotača od sreće se igra na vertikalnom rotacijskom veliki kotač sa ...
Igrajte u Slot!
Pandamania Ažurirano: Siječanj 24, 2019 Autor: Aamir Berrey