Izjava o privatnosti

Mi smo O bonus.express Forumu zajednice (“mi”, “naš”, “mi”). Predani smo zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Ako imate pitanja u vezi s vašim osobnim podacima, molimo Kontaktirajte nas.

Kakve informacije imamo o vama

Vrsta podataka koje prikupljamo i obrađujemo uključuje:

  • Vaše ime ili korisničko ime.
  • Vaša email adresa.
  • Vaša IP adresa.

Daljnji podaci mogu se prikupljati ako ih želite podijeliti, primjerice, ako popunite polja na svom profilu.

Neke ili sve informacije prikupljamo u sljedećim slučajevima:

  • Registrirali ste se kao član na ovoj stranici.
  • Ispunjavate naš kontaktni obrazac.
  • Pregledavate ovu web-lokaciju. Pogledajte “Politika kolačića” u nastavku.
  • Popunjavate polja na svom profilu.

Kako se koriste vaši osobni podaci

Vaše osobne podatke možemo koristiti na sljedeće načine:

  • Kako biste postali registrirani član naše web-lokacije, kako biste mogli pridonijeti sadržaju na ovoj web-lokaciji.
  • Možemo koristiti vašu adresu e-pošte kako bismo vas obavijestili o aktivnostima na našoj web-lokaciji.
  • Vaša IP adresa se bilježi kada izvršite određene radnje na našoj web-lokaciji. Vaša IP adresa nikada nije javno vidljiva.

Na druge načine možemo koristiti vaše osobne podatke.

Osim što vas obavještavamo o aktivnostima na našim stranicama koje bi mogle biti relevantne za vas, s vremena na vrijeme možda ćemo željeti komunicirati sa svim članovima sve važne informacije kao što su bilteni ili najave putem e-pošte. Možete uključiti ili isključiti takve poruke e-pošte u svom profilu.

Možemo prikupljati podatke koji nisu osobni podaci o vama tijekom vaše interakcije s našom web-lokacijom. Ti podaci mogu uključivati ​​tehničke informacije o pregledniku ili vrsti uređaja koji koristite. Ove informacije koristit će se isključivo za potrebe analize i praćenja broja posjetitelja naše web-lokacije.

Čuvanje vaših podataka

Predani smo osiguravanju sigurnih podataka koje nam dostavite. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, uspostavili smo odgovarajuće mjere i postupke za zaštitu i zaštitu podataka koje prikupljamo.

Politika cookieja

Kolačići su male tekstualne datoteke koje smo postavili na vašem računalu i omogućuju nam pružanje određene funkcionalnosti na našoj web-lokaciji, kao što je mogućnost prijave ili pamćenja određenih postavki.

Imamo detaljna pravila kolačića i više informacija o kolačićima koje smo postavili na ovoj stranici.

Prava

Imate pravo pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama ili dobiti kopiju. Molim vas da to učinite Kontaktirajte nas, Ako smatrate da su informacije koje držimo za vas nepotpune ili netočne, možete Kontaktirajte nas zatražiti od nas da dovršimo ili ispravimo te podatke.

Također imate pravo zahtijevati brisanje vaših osobnih podataka. Molim Kontaktirajte nas ako želite ukloniti vaše osobne podatke.

Prihvaćanje ove politike

Nastavak korištenja naše web-lokacije označava vaše prihvaćanje ovih pravila. Ako ne prihvatite pravila, molimo Vas da ne koristite ovu stranicu. Prilikom registracije dalje ćemo tražiti vaše izričito prihvaćanje pravila privatnosti.

Izmjene ove politike

U bilo kojem trenutku možemo izvršiti izmjene ovog pravila. Od vas se može tražiti da pregledate i ponovno prihvatite informacije u ovim pravilima ako se one promijene u budućnosti.

Izjava o privatnosti Ažurirano: Studenog 26, 2018 Autor: Damon
Širi ljubav