888 Poker screenshot
Pohranite RSS

888 Poker

Sa preko 10 registriranih članova širom svijeta, 888poker je najbrže rastuća online poker soba, s novim igračem koji se prijavljuje svakih 12 sekundi.

888poker je za igrače koji napreduju na zabavi i uzbuđenju igre. Gostujući na mreži najvećih novčanih igara i turnira, uvijek ćete pronaći tablicu koja je prava za vas, bez obzira na razinu ili budžet igrača.

Za nas, poker je više od igre, to je stil života. I zato nastojimo oduševiti sve do vašeg praga na našim poznatim live poker događajima 5-a. Od luksuznih poker odmora u vrhunskim destinacijama do lokalnih turnira u vašem susjedstvu, pokriveni su svi vaši pokeraški snovi.

Ovo, u kombinaciji s našim nagrađivanim promocijama, ogromnim progresivnim jackpotovima i najzgodnijom poker zajednicom na internetu, čine 888poker idealnim mjestom za igru.

Tim 888poker

Tim ambasadora 888pokera uključuje pobjednika WSOPE narukvice Jackie Glazier, njemačku zvijezdu u usponu Dominik Nitsche, koja je osvojila 3rd mjesto na WSOP 2015 događaju i 2014 WSOP studeni Nin Bruno 'Foster' Politano.

EU je licenciran i reguliran

888poker upravlja tvrtka 888 Holdings, javna tvrtka kojom se trguje na Londonskoj burzi od 2005-a i potpuno regulirana online gaming arena od 1997-a.

Naš vodeći softver za igre na sreću certificiran je od McAfee, GameCare & ICRA.

odgovorno igranje

888poker sprečava kompulzivnu upotrebu i zabranjuje pristup svima koji su mlađi od 18-a, prati potencijalno ovisne članove i osniva eCOGRA, neprofitnu organizaciju. Posjetite 888holdings.com za više informacija o tvrtki.

Nagrade

  • Poker operater godine
  • Poker marketinška kampanja godine
  • Najbolji softver za poker
  • Društveno odgovorni operator godine

Igrajte sadahttps://www.888poker.com

Aktivni bonusi

ukupno: 3

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Godišnja švedska serija Poker-SM online prvenstva vraća se na 1st travanj, a 888poker je ponosan što je ekskluzivni sponzor događaja. Ti bi mogao biti sljedeći prvak! Glavni događaj s ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Nepouzdani bonusi

ukupno: 0

Nažalost, nije pronađen kasino bonus