Snimka zaslona Bingo Ballroom
Pohranite RSS

Bingo Ballroom

Tu je uvijek puno ritma i uzbuđenja na novoj Bingo Ballroom, gdje slatki ritam Rumbe i Tango oživljavaju svaku igru! Zato dođite igrati s bonusom dobrodošlice na prvu uplatu. Položite samo £ 30 i igrajte s £ 10! Primjenjuju se daljnji uvjeti i postupci

Za Bingo Ballroom imamo nešto za svakoga. Početnici za najiskusnije igrače osjećaju se kao kod kuće s velikim brojem bingo igara 75-ball i 90-ball. Tu je i veliki izbor instant igara kao što su grebalice i utori s velikim jackpotovima!

Sve što trebate učiniti da počnete igrati je prijavite se samo s vašim imenom i adresom e-pošte. Napravite svoj prvi depozit od £ 10 i spremni ste za valcer s £ 40! Razgovarajte s Fox-trotting sobama u sobama za razgovor, pripremite se za shimmy i uživajte u optimističnom tempu oko sebe! Svakodnevno dijelimo hrpe bingo bonusa!


Bingo Ballroom je upravljao 888 Holdings, vodeći, javno trguje online gaming tvrtke. Kao UK ovlaštena i regulirana tvrtka, možete položiti i povući s povjerenjem 100%. Prihvaćamo širok raspon načina plaćanja, uključujući PayPal, Ukash, Neteller i mnoge druge.

Igrajte sadahttps://www.bingoballroom.com

Aktivni bonusi

ukupno: 1
Zato stavite svoje plesne cipele i igrajte se s bonusom dobrodošlice na prvu uplatu. Položite najmanje £ 30 i igrajte s 10% Bingo bonusom i 200% bonus igrom! Prijavite se na svoj račun i ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Nepouzdani bonusi

ukupno: 0

Nažalost, nije pronađen kasino bonus