Zaslon RedBus Bingo
Pohranite RSS

RedBus Bingo

RedBus Bingo pokreće softver koji pripada tvrtki Brigend Limited koja je podružnica Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited (“Cassava”).

Manioke i rado će vam pružiti online bingo usluge pod njezinom udaljenom kockanje dozvole izdane od strane Vlade Gibraltara do manioke.

Sve igre na ovim stranicama potpuno su revidirana i opsežno testiran kako bi se osiguralo fair play i poštene isplate. Naši glavni prioriteti su sigurnost i privatnost.

Izjava o privatnosti

Poštujemo vašu privatnost na mreži i prepoznajemo vašu potrebu za odgovarajućom zaštitom i upravljanjem svim osobnim podacima koje dijelite s nama. Zaštita vaše privatnosti je od najveće važnosti za nas. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju na koji način prikupljamo, koristimo i otkrivamo osobne podatke koje nam možete dati dok koristimo našu web stranicu.


Poduzimamo sve mjere opreza kako bismo zaštitili vaše osobne podatke. Sve osjetljive informacije (kao što su brojevi kreditnih kartica, drugi detalji plaćanja i / ili osobni podaci) koje unesete na našoj web-lokaciji šifrirani su i zaštićeni najboljim softverom za šifriranje u industriji - SSL 128 bit. Nadalje, naši se poslužitelji čuvaju u osiguranim objektima izvan mjesta i mogu im se pristupiti samo ovlaštene osobe.

Za privatnost naših korisnika jamčimo da se svi navedeni podaci čuvaju kao povjerljivi i neće se prodavati ili distribuirati trećim osobama. Nadalje, naši se poslužitelji čuvaju u osiguranim objektima i mogu im pristupiti samo ovlaštene osobe.

Vaše osobne podatke možemo koristiti za kontaktiranje s vama, za odgovaranje na vaše upite, za obradu transakcija, za olakšavanje i poboljšanje korištenja naše web-lokacije i na drugi način dopušteno zakonom. S vremena na vrijeme možemo vam slati komunikacije kao što su bilteni i e-poruke za koje smatramo da su relevantne za vas. Ako ne želite primati opcionalne poruke e-pošte ili neku drugu komunikaciju od nas, možete nas kontaktirati da biste se odjavili. Naša je opća politika da dobrovoljno ne otkrivamo vaše osobne podatke trećim stranama bez vašeg pristanka, osim za objave koje su potrebne ili dopuštene zakonom.

Imajte na umu da internet kockanje možda nije legalno u nekim jurisdikcijama i / ili punoljetnost za kockanje može biti 18. Kupci prihvaćaju da je njihova odgovornost da razumiju zakone u svojoj nadležnosti koji mogu zabraniti kockanje na Internetu i da su pažljivo pročitali, razumjeli i prihvatili Uvjete i odredbe objavljene na raznim igrama dostupnim na ovoj stranici.

Zadržavamo pravo na ažuriranje, promjenu ili izmjenu ovog pravila u bilo kojem trenutku. Ako ste zabrinuti o tome kako se vaše informacije koriste, trebate povremeno provjeravati na našoj web-lokaciji. Izmjene pravila objavit ćemo na našoj web-lokaciji kako bismo vas obavijestili o tim promjenama, koje će stupiti na snagu od datuma takvog ažuriranja, izmjene ili izmjene.

Igrajte sadahttps://www.redbusbingo.com

Aktivni bonusi

ukupno: 4
Spremni? Krenite u obilazak grada s vašim ekskluzivnim bonusom dobrodošlice: Prijavite se na Red Bus Bingo Depozit £ 10 u blagajni Igrajte odmah s £ 35! A ako te to dovede na rub ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Za povlačenje dobitaka vezanih uz bingo bonus, uložite 2x depozit + bonus sredstva. Primjenjuju se ograničenja za povlačenje i uvjeti prijema ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Nepouzdani bonusi

ukupno: 0

Nažalost, nije pronađen kasino bonus