Snimak zaslona Vegas Luck
Pohranite RSS

Vegas Luck

Uvjeti i odredbe su pravno obvezujući sporazum. Pristupanjem web stranicama pristajete na poštivanje Uvjeta i odredbi, kao i na pravila za svaki od proizvoda koje nudimo. Ako se ne slažete s odredbama Uvjeta i odredbi, odmah prestanite koristiti web stranice.

Također biste trebali pročitati naš Pravilnik o privatnosti koji je dostupan ovdje

Ovi Uvjeti i odredbe su zadnji put ažurirani na 31 Prosinac 2018.

1. INFORMACIJE O NAMA

1.1 Mi smo tvrtka Bgo Entertainment Limited iz Inchalla, Le Val, Alderney, GY9 3UL, tvrtka registrirana u Alderneyu pod brojem 1839 (“we"Ili"us"Ili"naše").

1.2 U ovim Uvjetima i odredbama, “vas"Ili"vaš"Znači vas, osobu koja koristi web stranice i / ili usluge kockanja koje su vam dostupne na ili putem web stranica ("Usluge").

1.3 Ako imate bilo kakvih pitanja, pritužbi ili komentara vezanih uz web-lokacije ili Uvjete korištenja, možete nas kontaktirati putem e-pošte support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

2. UREDBA I USKLAĐENOST

2.1 Licencirani smo i regulirani od strane Komisije za igre na sreću Velike Britanije prema odredbama UK Zakon o kockanju 2005 u svrhu pružanja usluga kockanja korisnicima u Velikoj Britaniji (broj licence 39533). Više pojedinosti o našoj licenci ovdje.

2.2 Usluge kockanja koje nudimo klijentima izvan Velike Britanije regulirane su našom licencom u Komisiji za kontrolu igara na sreću Alderney („AGCC”) Kao što je izdano u odjeljku 7 Pravilnika Alderney eGambling 2009. Licenca je dodijeljena tvrtki Bgo Entertainment Limited na 24 veljači 2012.

3.YOUR RAČUN

Uvjeti za ispunjavanje uvjeta

3.1 Za otvaranje računa i korištenje usluga morate:

3.1.1 biti najmanje osamnaest (18) godina starosti ili, ako teritorij u kojem boravite nameće višu dobnu granicu od ove, tako višu dob (Minimalna dob„);

3.1.2 živjeti na teritoriju u kojem prihvaćamo korisnike i u kojem korištenje web-mjesta i usluga nije nezakonito;

3.1.3 registrirajte se u svoje ime, za vlastitu korist, a ne registrirajte se ili igrajte u ime bilo koga drugog;

3.1.4 imati valjani bankovni račun ili način plaćanja koji je dostupan na našoj web-lokaciji i koji je registriran na adresi na području na kojem prihvaćamo korisnike;

3.1.5 popuniti obrazac za registraciju potpuno i iskreno;

3.1.6 nisu isključeni iz kockanja;

3.1.7 imati nisu isključeni iz kockanja; ne može vam dati nikakvu obavijest, vi i uvjete. Ako je bilo koja promjena za vas neprihvatljiva, niste već imali račun zatvoren od nas pod stavkom 7.2 (zabranjena aktivnost) ili stavkom 9.3 (zlouporaba za promociju), a niste se izuzeli od kockanja s nama (pogledajte odlomak 10 'Odgovorno kockanje „).

3.1.8 ne biti jedan od naših zaposlenika ili bilo kojeg zaposlenika bilo kojeg od naših korisnika licenci, distributera, veletrgovaca, podružnica ili drugih agencija, dobavljača, trgovaca na malo, niti u užoj obitelji bilo kojeg takvog pojedinca; i

3.1.9 uvijek poštivati ​​ove Uvjete i odredbe i sve druge uvjete koji se odnose na naše pružanje Usluga vama (uključujući Playtech Ugovor o licenci krajnjeg korisnika koji se nalazi u Dodatku 1 ovih Općih uvjeta).

3.2 Trenutno ne prihvaćamo korisnike iz sljedećih zemalja: SAD, US / GB Djevičanski Otoci, Sjeverne Koreje, Sjeverna Koreja, Kina, Sirija, Jemen, Španija, Italija, Francuska i prekomorske regije, Afganistan, Libija, Sijera Leone, Iran, Irak, Nigerija, Zimbabve, Mali, Sudan, Belgija, Grčka, Izrael, Njemačka, Turska, Švicarska, Hong Kong, Danska, Estonija, Bugarska, Cipar, Makao, Filipini, Singapur, Mađarska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Rumunjska, Portugal, Nizozemska, Rusija, Poljska, Ukrajina, češki Republika, Guadeloupe, Martinik, Malezija, Australija, Kolumbija i Švedska.

3.3 Čak i ako prihvatimo vašu prijavu za račun, ovisno o teritoriju u kojem živite, možda nećete imati pristup cijelom nizu usluga koje pružamo.

3.4 Prihvaćeni ste samo za jedan račun na svakoj web-lokaciji, a vaš je račun isključivo za vašu osobnu upotrebu i ne smije se koristiti ni u jednu profesionalnu ili komercijalnu svrhu ili za bilo koju treću stranu. Vaš račun mora biti registriran na vlastite, točne, ime i osobne podatke i ne smijete duplicirati svoj račun putem bilo kojeg imena, osobe, obitelji, kućanstva, adrese (poštanske ili IP adrese), adrese e-pošte ili uređaja.

3.5 Sve ostale račune koje otvorite kod nas, a koji su dvostruki računi, možemo zatvoriti. Ako zatvorimo dvostruki račun:

3.5.1 svi bonusi, besplatni okretaji i dobitci dobiveni iz takvih bonusa i besplatnih dobivenih okretaja bit će poništeni i izgubljeni;

3.5.2 možemo poništiti sve dobitke i vratiti sve depozite (manje iznosa u odnosu na nevažeće dobitke) koji su napravljeni u odnosu na taj duplikat računa i, u mjeri u kojoj nisu vraćeni od nas s relevantnog dvostrukog računa u pitanju, sve iznose koji su dospjeli koje nam možete vratiti u odnosu na dvostruki račun, možete nam nadoknaditi izravno s bilo kojeg drugog računa (uključujući bilo koji drugi dvostruki račun).

3.6 Čak i ako zadovoljite gore navedene kriterije prihvatljivosti, možemo odbiti prihvaćanje vaše prijave za račun u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga.

Pojedinosti o računu i sigurnost

3.7 Da biste registrirali račun, morat ćete dati određene osobne podatke kao i stvaranje lozinke.

3.8 Trebate se pobrinuti da vaše osobne podatke ažurirate kako bismo vam mogli poslati obavijest e-poštom, telefonom, tekstualnom porukom ili poštom. Nadalje, preporučujemo da se odjavite svaki put kad završite igrati na našoj web-lokaciji. To se odnosi na sve uređaje, uključujući mobilne telefone i stolna računala.

3.9 Vi ste odgovorni za čuvanje povjerljivosti vašeg korisničkog imena i lozinke i odgovorni ste za sve aktivnosti koje se provode putem vašeg računa. Slažete se da ćete nas odmah obavijestiti o svakoj neovlaštenoj uporabi vašeg računa za koji ste postali svjesni.

3.10 Osim u odnosu na naš nemar, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakav pristup treće strane vašem računu i nećemo biti odgovorni za bilo kakve gubitke nastale zbog zloupotrebe vašeg računa od strane bilo koje osobe. Osim u slučaju nemara, sve transakcije u kojima je vaše korisničko ime i zaporka ispravno uneseno od treće strane smatrat će se valjanim.

3.11 Ako ste roditelj ili zadužen za bilo koga tko nije iz minimalne dobi, trebali biste poduzeti potrebne mjere opreza kako biste spriječili takve osobe da pristupe vašem računu. Posebnu pozornost treba obratiti na mobilne uređaje, posebno ako ostavite svoj račun prijavljen između sesija.

Provjere identiteta i dobi

3.12 Protupravno je koristiti web stranice ili usluge ako niste minimalna dob.

3.13 Da bismo potvrdili vaš identitet i da ste Minimalna starost prilikom razmatranja vaše prijave za račun, možemo poduzeti bilo kakve provjere provjere kakve bismo mogli zahtijevati, ili kako bismo mogli tražiti od trećih strana (uključujući regulatorna tijela) ,

3.14 Ako ne možemo potvrditi vaš identitet i da ste zadovoljni minimalnom dobi, možemo vas zamoliti da dostavite dodatnu dokumentaciju kako bismo to mogli učiniti. To može uključivati ​​(ali nije ograničeno na) sljedeću dokumentaciju:

3.14.1 valjani, ažurni fotografski identifikacijski dokument (kao što je putovnica, vozačka dozvola, nacionalna osobna iskaznica, osobna iskaznica ili bilo koji drugi oblik službene iskaznice koju ste potpisali). Svi dokumenti moraju biti valjani u vrijeme provjere gdje se primjenjuje datum isteka; i

3.14.2 dokaz o adresi (kao što je račun za komunalne usluge, obavijest liječnika, pismo odvjetnika ili bankovni izvadak poslan na vašu registriranu adresu). Sva takva dokumentacija ne smije biti starija od 3 mjeseci u trenutku provjere i mora sadržavati vaše puno ime i prezime, registriranu adresu, datum izdavanja i zaglavlje tvrtke i / ili izdavatelja.

3.15 Možemo vam zamrznuti račun i spriječiti podizanje sredstava dok ne izvršite zadovoljavajuće ove provjere.

3.16 Možda ćemo morati povremeno provjeravati ove provjere radi regulatornih, poslovnih ili sigurnosnih razloga.

3.17 Ako nismo uspjeli potvrditi da ste minimalni uzrast u roku od 72 sati otvaranja računa i polaganja sredstava, vaš će račun biti zamrznut, a daljnje kockanje neće biti dopušteno dok ne potvrdimo da ste minimalna dob. Ako otkrijemo da niste Minimalna dob, svi depoziti koje ste izvršili bit će vam vraćeni, svi dobitci koje ste prikupili od vas će se izgubiti (i mogu se oduzeti od iznosa bilo kojeg vraćenog depozita), a vi na zahtjev, vratite nam sva sredstva koja su povučena s vašeg računa.

Protiv pranja novca Provjere

3.18 Nezakonito je deponirati sredstva koja ste dobili od kriminalnih, nezakonitih ili lažnih aktivnosti na svoj račun (ili pokušati to učiniti). Osim gore navedenih provjera za provjeru identiteta i dobi, zakonski smo obvezni poduzeti određene provjere protiv pranja novca kako bismo spriječili takvo ponašanje.

3.19 Pratimo neobične ili sumnjive transakcije i možemo zahtijevati da dostavite dodatnu identifikacijsku dokumentaciju ili dokaz o izvoru bogatstva ili izvora sredstava u bilo kojem trenutku ako ispunjavate određene kriterije, ako smo zabrinuti za vašu razinu potrošnje ili ako sumnjate da možda deponirate sredstva stečena kriminalnim, nezakonitim ili lažnim aktivnostima. Dok ne izvršite zadovoljavajuću provjeru, možemo zamrznuti vaš račun i ograničiti povlačenje sredstava (uključujući dobitke i depozite).

3.20 Kada opravdano posumnjamo na kriminalne, nezakonite ili prijevarne radnje, možemo prijaviti takvu aktivnost odgovarajućem regulatoru ili tijelu, zatvoriti vaš račun i zadržati sva sredstva na vašem računu (uključujući depozite i dobitke).

Zatvaranje računa

3.21 Račun možete zatvoriti u bilo kojem trenutku tako što ćete nam poslati obavijest od najkasnije 24 sati i kontaktirati nas na support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

3.22 Kada zatražite zatvaranje Vašeg računa u skladu sa stavkom 3.21, mi ćemo, u skladu s paragrafom 3.23, vratiti vam nepodmireni dug na vašem računu umanjen za naknadu za podizanje koja se primjenjuje (kao što je navedeno u odlomcima 4.17 i 4.18). Prilikom otplate nepodmirenog duga, koristit ćemo najnoviji način plaćanja na Vašem računu ili bilo koji način plaćanja koji možemo razumno odabrati.

3.23 Nakon zatvaranja na vaš zahtjev (bez ograničenja naših prava prema stavcima 3.19 i 3.25) ćemo imati pravo zadržati bilo kakvu otplatu nepodmirenog duga na vašem računu, bilo koja novčana sredstva u skladu s točkama 7.2 i 9.3.

3.24 Također možete odabrati da se isključite iz svog računa ili da privremeno obustavite svoj račun koristeći našu funkciju 'time-out'. Samo-isključivanje i suspenzija stupaju na snagu odmah. Pojedinosti o oba alata dalje su navedene u odjeljku o odgovornom kockanju na web-lokacijama.

3.25 Osim naših drugih prava iz ovih Uvjeta i odredbi da zatvorimo vaš račun iz određenih razloga, možemo zatvoriti vaš račun u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga na pisanu obavijest. Ako to učinimo, u skladu s paragrafom 3.27, izdat ćemo vam sva novčana sredstva koja su ostala na Vašem računu u vrijeme zatvaranja.

3.26 Ako odlučimo zatvoriti svoj račun, osim u slučajevima u kojima se primjenjuju točke 3.24 i 3.27, ako ste se kvalificirali za ili primili aktivni bonus, dopustit ćemo vam da primite bonus ili upotrijebite ostatak bonusa i ispunite sve zahtjeve za klađenje. povezan s bonusom. U slučaju da se ovaj stavak primjenjuje, vratit ćemo stanje Vašeg računa čim bude razumno izvedivo nakon korištenja bilo kojeg bonusa ili na vaš zahtjev.

3.27 Kada zatvorimo vaš račun prema stavku 7.2 (zabranjena aktivnost) ili stavku 9.3 (zlouporaba za promociju), saldo vašeg računa neće biti povratan i smatrat ćete se da ste ga izgubili u mjeri u kojoj se može podnijeti bilo kakva tužba na datum bilo kojeg takvog zatvaranja (bilo da se radi o računu, duplikatu računa ili na drugi način).

Zamrzavanje računa

3.28 Mi ćemo imati pravo zamrznuti vaš račun u bilo kojoj od okolnosti navedenih u ovim Uvjetima i odredbama. U slučajevima kada zamrznemo vaš račun:

3.28.1 neće biti dopuštena nikakva aktivnost (uključujući uplate, povlačenja ili igre) do datuma na koji ga mi ponovno aktiviramo;

3.28.2 bonusi ili nagrade neće biti pripisani računu ili unovčivi; i

3.28.3 mi ćemo se pozabaviti pitanjem koje je dovelo do obustave i pokušati ga riješiti što je prije moguće, tako da račun može biti ponovno aktiviran ili zatvoren.

4. DEPOZITIRANJE I POVLAČENJE SREDSTAVA

Polaganje sredstava

4.1 Možete dodati sredstva na svoj račun različitim načinima plaćanja, uključujući (ali ne ograničavajući se na) Visa, Mastercard, PayPal, Maestro, Skrill i Neteller. Dostupne metode mogu se razlikovati ovisno o tome gdje se nalazite i to će se odraziti na opcije koje su vam predstavljene u našem intuitivnom blagajniku. Za uplatu sredstava možete koristiti samo način plaćanja koji je registriran na vaše ime. Ako uplatite putem načina plaćanja za koji niste vlasnik računa, zadržavamo pravo da bilo koji depozit tretiramo kao nevažeći i sve dobitke koji proizlaze iz takvog pologa kao nevažeći, dok se ne ispune svi relevantni čekovi.

4.2 Možete odabrati više načina plaćanja. Kada dodate novi način plaćanja, morate izvršiti uplatu putem tog načina plaćanja, prije nego što se isplata može obraditi tom metodom plaćanja.

4.3 Minimalni iznos koji možete uplatiti na svoj račun u jednoj transakciji je £ 10 (ili ekvivalent u odabranoj valuti). Ograničenje depozita možete postaviti na svom računu u bilo kojem trenutku posjetom odjeljku "Odgovorno igranje" na web-lokacijama. Bilo koje ograničenje pologa koje postavite ne može se povećati bez najave 24 sati o želji da povećate ograničenje pologa i samo kada ponovno zatražite povećanje nakon isteka 24 sati, povećanje se primjenjuje.

Depozit naknada

4.4 Mi nismo odgovorni za bilo kakve naknade ili naknade koje primjenjuje izdavatelj vaše kartice, banka ili financijska institucija zbog uplate na vaš račun.

4.5 Za svaki depozit koji unesete na svoj račun u iznosu od £ 500, naplaćujemo naknadu za offset porez u iznosu od 2.5% od uplaćenog iznosa (uz minimalni iznos od 50p (ili ekvivalent u odabranoj valuti)). To znači da ako uplatite £ 100, na Vašu metodu plaćanja naplaćujemo £ 102.50, a 100 će se pripisati Vašem računu ili ako uplatite £ 10 naplatit ćemo £ 10.50 na vaš način plaćanja i £ 10 će biti pripisani vašem račun.

Vaša položena sredstva

4.6 Ne plaća se nikakva kamata na sredstva koja se nalaze na vašem računu. Radi izbjegavanja sumnje, ne smijete koristiti svoj račun za bilo koju drugu svrhu osim za korištenje web-mjesta i usluga (na primjer kao bankovni račun) i ako postanemo svjesni depozita i isplata bez razmjerne aktivnosti u igrama, zadržavamo pravo na odbitak administrativne naknade.

4.7 Ne nudimo uslugu kreditiranja.

4.8 Vaša sredstva čuvaju se na zasebnom bankovnom računu iz naših poslovnih računa. Račun se zove "Račun klijenta" kako bi se razlikovao od ostalih poslovnih računa koje držimo. Prema sustavu ocjenjivanja sredstava kupaca Komisije za britanske igre na sreću, to zadovoljava zahtjeve za razdvajanje sredstava klijenata na razini: osnovni, U skladu s tim, smatra se da su sredstva u slučaju insolventnosti nezaštićena. U skladu s tim ispunjavamo zahtjeve Komisije za kockanje Velike Britanije i Komisije za kontrolu igara na sreću Alderneyja.

4.9 Naš matični subjekt BGO Limited, Suite 5 Valley Towers, Valley Road, Birkirkara, Malta, BKR9022 je zajamčio svoje namjere da osigura financijsku potporu kako bi nam omogućio da ispunimo naše obveze u slučaju insolventnosti, uključujući sredstva igrača. Ako prestanemo s radom, sve razumne napore da vam platimo novac vratit će naš roditelj. U slučaju da vas roditelj ne može kontaktirati, imate rok ne duži od 120 dana od datuma kada smo prestali s radom kako biste kontaktirali roditelja i povratili sredstva koja ste dugovali. Ta sredstva ne mogu se vratiti nakon isteka razdoblja od 120 dana.

4.10 U onoj mjeri u kojoj ste to dužni učiniti vaš lokalni zakon, porez ili druga tijela, odgovorni ste za prijavu vaših dobitaka i gubitaka koji proizlaze iz vašeg korištenja web-mjesta.

Povlačenje sredstava

4.11 Vi ste odgovorni za pružanje točnih podataka o bankovnom računu za povlačenje sredstava. Nećemo vratiti sva sredstva uplaćena na pogrešan račun ako je to zbog vaše pogreške.

4.12 Možete odabrati željeni način povlačenja pod uvjetom da ste već pohranili taj način. Ako je na jednom računu upotrijebljeno više načina plaćanja, povlačenje možemo dodijeliti načinu plaćanja po vlastitom izboru. Možemo obraditi isplate za više od £ 10,000 putem bankovnog prijenosa.

4.13 Kada zatražite isplatu, imat ćete maksimalno razdoblje od 24 sati za preusmjeravanje povlačenja, ovisno o razini igre. Dostupnost storniranja bit će vam jasna na web stranicama. Ako u tom roku podnesete zahtjev za storniranje, sredstva neće biti povučena i vratit će se na vaš račun.

4.14 Ne smijete vršiti niti pokušavati bilo kakve naplate, i / ili odbijati ili poništiti bilo kakvu uplatu koju ste izvršili i slažete se da ćete nam nadoknaditi bilo kakve naplate, odbijanje ili storniranje uplata koje ste napravili i sve posljedične gubitke koje smo pretrpjeli.

4.15 Možete zatražiti povlačenje sredstava u bilo kojem trenutku. Nećete moći povlačiti sredstva s vašeg računa i nećemo biti obvezni vratiti sva sredstva s Vašeg računa dok ne zadovoljavajuće potvrdimo:

4.15.1 Vaš identitet, prebivalište i da ste minimalna starost, u skladu s provjerama identiteta i dobi koje su utvrđene u stavku 3 iznad;

4.15.2 da niste deponirali sredstva iz kriminalnih, nezakonitih ili lažnih aktivnosti, u skladu s provjerom protiv pranja novca navedenom u stavku 3 iznad; i

4.15.3 da niste napravili ili pokušali izvršiti bilo kakve uplate, odbijanja, otkazivanja ili poništenja plaćanja.

Naknade za povlačenje

4.16 Mi nismo odgovorni za bilo kakve troškove ili naknade koje vaš izdavatelj kartice, banka ili financijska institucija primjenjuju zbog zahtjeva za isplatom.

4.17 Naplaćujemo naknadu od £ 2.50 (ili ekvivalent u odabranoj valuti) za sva povlačenja sredstava. To znači da, ako zatražite isplatu £ 100-a, Vaš bankovni račun bit će dodijeljen £ 97.50.

4.18 Ako zatražite međunarodni bankovni prijenos, možemo naplaćivati ​​i dodatnu naknadu od £ 15 (ili protuvrijednost u odabranoj valuti).

5. ZAKLJUČIVANJE I POBJEDE

klađenja

5.1 Možete staviti okladu ili okladu samo do vrijednosti odobrenih sredstava koja imate na svom računu. Zadržavamo pravo poništiti bilo koji ulog ili ulog koji smo možda pogrešno prihvatili kada vaš račun nije imao dovoljno sredstava.

5.2 Bilo koji ulog možemo proglasiti ništavnim ako imamo razloga sumnjati da ste poduzeli bilo koju zabranjenu aktivnost, u kojem slučaju vam neće biti isplaćeni nikakvi dobitci.

5.3 Minimalna i maksimalna veličina uloga varira od igre do igre na web stranicama i prikazuje se na zaslonu. Za pojedinosti pogledajte pojedinačnu igru.

5.4 Nakon što potvrdite pojedinosti svoje oklade i započnete igru, obično poduzimajući akciju kao što je "spin", "bet" ili "play" vaša će se oklada smatrati prihvaćenom i nećete moći promijeniti ili mijenjajte ga.

dobitak

5.5 Dobici zbog vas će biti pripisani saldu Vašeg računa. Ovo nije dokaz o pobjedi i ovisno o Vašim pravima prema točkama 12 i 16 (ovisno o slučaju) ovih Uvjeta i odredbi slažete se da će naša evidencija (ili bilo koja evidencija naših pružatelja igara treće strane) biti konačni autoritet u određivanju bilo koje dobitak.

5.6 Sve slotove, video poker, stol, kartice i arkadne igre na web-lokacijama (osim progresivnih jackpota) ograničene su na maksimalnu isplatu od £ 250,000 (ili protuvrijednost u odabranoj valuti) svakom klijentu u bilo kojoj pojedinačnoj rundi klađenja. U većini slučajeva to je putem ograničenja uloga nametnutih unutar primjenjivih igara. Radi izbjegavanja sumnje to je bez obzira na veličinu uloga ili broj postavljenih oklada. Ako u bilo kojem krugu za klađenje dobijete više od ovog iznosa kao rezultat pogrešaka u ograničenju uloga, dobit ćete £ 250,000 (ili ekvivalent u odabranoj valuti), a bilo koji iznos iznad toga bit će nevažeći.

5.7 Činimo sve napore kako bismo osigurali da se pogreške ili pogreške ne dogode u bilo kojoj igri ili bilo kojoj transakciji koja se odnosi na vaš račun. Osim zbog našeg nemara, možemo poništiti sve dobitke ili novčane iznose omogućene pobjedama koje proizlaze iz bilo kakve pogreške ili pogreške ili tehničke pogreške (uključujući, ali ne ograničavajući se na, netočne isplate igre ili kvarove u igri) s bilo kojom igre ili ponuđene usluge. Suglasni ste da ćete izgubiti sve dobitke koji proizlaze iz takvih pogrešaka, grešaka ili tehničkih grešaka i potvrditi da se u nekim slučajevima zahtjevi za povlačenje mogu držati za odobrenje kako bi se osiguralo da se takve pogreške, pogreške ili tehničke pogreške nisu pojavile.

Progresivni jackpotovi

5.8 Maksimalne isplate se ne primjenjuju na progresivne dobitke jackpota. U skladu s paragrafima 5.7 iznad i 5.9 u nastavku, ako osvojite progresivni jackpot, dobit ćete iznos koji se prikazuje u progresivnoj igri koju igrate u trenutku vaše pobjede.

5.9 Sve pobjedničke dobitke podliježu provjeri i provjeri od strane dobavljača igre. Iznosi dobitaka progresivnog jackpota mogu varirati kao rezultat provjere i provjere valjanosti te se slažete i razumijete da provjereni iznos progresivnog jackpota u formalnoj obavijesti primljenoj od dobavljača igre određuje točan iznos za svaki progresivni dobitak jackpota.

5.10 Ako osvojite progresivni jackpot, nastojat ćemo vam platiti puni iznos koji ste osvojili u roku od 31 dana od pobjede, čekajući potvrdu iznosa jackpota od bilo kojeg dobavljača igre i uz prethodni stavak 4.15. Zadržavamo pravo na isplatu progresivnih jackpota u valuti u kojoj nam je isporučitelj isporučio igru.

5.11 Progresivni jackpot možemo raskinuti u bilo koje vrijeme iz bilo kojeg razloga.

Oporezivanje

5.12 Isključivo ste odgovorni za bilježenje, plaćanje i obračun bilo kojeg nadležnog tijela za sve poreze ili druge troškove koji se mogu platiti na bilo koji dobitak koji primite.

6. NEAKTIVNI ILI ZAMRZNJENI RAČUNI I NAKNADNE NAKNADE

6.1 Ako se niste prijavili na svoj račun ili na neki drugi način niste pristupili ili ste ga koristili neprekidno u razdoblju od 12 mjeseci, ili ako je vaš račun zamrznut do potvrde kako je navedeno u odlomku 3.19 tijekom neprekidnog razdoblja od 12 mjeseci, vaš će račun biti se smatra neaktivnim. Ako vaš račun postane neaktivan, nastavit ćemo koristiti sve razumne napore kako bi na zadovoljavajući način dovršili provjeru ili iskoristili sve razumne napore da Vas kontaktiramo kako bismo utvrdili vaše želje u pogledu neiskorištenih sredstava stvarnog novca.

6.2 Ako vaš račun ostane neaktivan tijekom daljnjeg razdoblja od 12 mjeseci ili ako je još uvijek zamrznut, smatrat će se da je u mirovanju. Ako se vaš račun smatra neaktivnim, uložit ćemo sve razumne napore kako bismo vas podsjetili na zadovoljavajuću potpunu provjeru ili da Vas kontaktiramo kako bismo utvrdili vaše želje u vezi s neiskorištenim stvarnim novčanim sredstvima. Ako nakon sljedećih 6 mjeseci još nismo mogli stupiti u kontakt s vama kako bismo utvrdili vaše želje, vaš će račun biti zatvoren.

6.3 Ako nas kontaktirate nakon 30-mjesečnog razdoblja i naknadnog zatvaranja računa, tražeći povrat salda na Vašem računu, obradit ćemo takav povrat sredstava, ovisno o točkama 7.2 i 9.3, pod uvjetom da na zadovoljavajući način izvršite provjeru u skladu sa stavkom 3.19 ako je potrebno i ako naše zakonske i regulatorne obveze.

7. ZABRANJENA AKTIVNOST

7.1 Slažete se da nećete:

7.1.1 koristiti web-mjesta ili usluge za bilo koju komercijalnu svrhu ili za promicanje vlastitih proizvoda ili usluga treće strane;

7.1.2 koristiti web-stranice ili usluge na bilo koji način koji može dovesti do poticanja, nabave ili provođenja bilo kakve lažne prakse ili kaznene aktivnosti;

7.1.3 prijenos datoteka koje sadrže viruse, trojance ili druge štetne programe;

7.1.4 pristup ili pokušaj pristupa računima drugih korisnika ili prodiranje ili pokušaj prodiranja u sigurnosne mjere web-mjesta;

7.1.5 koristiti bilo koji uvredljiv ili uvredljiv jezik u korištenju web-mjesta i usluga (uključujući odabir korisničkog imena ili zaslonskog imena koje je uvredljivo ili uvredljivo ili upotrebom uvredljivog ili uvredljivog jezika u našoj funkciji podrške za razgovor);

7.1.6 iskorištavati svaku tehničku grešku, rupu, pogrešku ili pogrešnu konfiguraciju igara ponuđenih na web-stranicama u svoju korist ili na štetu nas ili drugih;

7.1.7 koristiti web-mjesta ili usluge na teritoriju na kojem je to nezakonito;

7.1.8 poduzeti bilo kakvu zlouporabu (kako je definirano u stavku 9 u nastavku); ili

7.1.9 prekršiti bilo koji od ovih Uvjeta i odredbi na bilo koji drugi način.

7.2 Aktivnosti u stavku 7.1 svaka su oblikaZabranjena aktivnost". Možemo obustaviti, ograničiti ili zatvoriti vaš račun u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti ako imamo opravdane osnove vjerovati da ste poduzeli bilo kakvu zabranjenu aktivnost i / ili povratili s vašeg računa iznos bilo kojeg depozita, isplate, bonusa ili dobitka koji su koji su pogođeni ili su na bilo koji način pripisani zabranjenoj aktivnosti. Prava navedena u ovom paragrafu ne utječu na bilo koja druga prava (uključujući bilo koja prava uobičajena prava) koja možemo imati protiv vas prema ovim Uvjetima i odredbama ili na drugi način.

7.3 U ostvarivanju naših prava iz stavka 7.2 koristit ćemo sve razumne napore kako bismo osigurali da ostvarujemo ta prava na način koji je pošten prema vama.

7.4 Za potrebe ovog stavka 7:

7.4.1 "Lažna praksa"Znači bilo kakvu lažnu aktivnost koju ste poduzeli vi ili bilo koja osoba koja djeluje u vaše ime ili u dogovoru s vama, i uključuje, bez ograničenja: (a) prijevarne naplate i aktivnosti povrata; (b) korištenje bilo koje osobe na vašem računu bilo koje ukradene, klonirane ili neovlaštene kreditne ili debitne kartice kao izvora sredstava; (c) svaki pokušaj registracije lažnih ili obmanjujućih podataka o računu; i (d) svako djelo ili pokušaj čina za koje se razumno smatra da je nezakonit, s namjerom da nas prevari, s namjerom da se zaobiđu sva zakonska ograničenja, ili su napravljena u lošoj vjeri, bez obzira na to da li nam bilo koji takav čin uzrokuje bilo kakvu štetu ili štetu;

7.4.2 "Kriminalna aktivnost”Će uključivati, bez ograničenja, pranje novca i svako kazneno djelo prema Zakonu o kockanju 2005.

8. PROMOCIJE, NAGRADE I PROGRAMI VJERNOSTI

8.1 S vremena na vrijeme možemo ponuditi promocije za nagrade kao što su besplatni okretaji i bonusi ili programi lojalnosti (“Nagrade").

8.2 Sve promocije, nagrade i programi lojalnosti podliježu uvjetima navedenim u ovom stavku 8, kao i svim drugim specifičnim uvjetima koji se odnose na relevantnu promociju, nagradu ili program lojalnosti koje objavljujemo na web-mjestima, posebno na "Promocije" stranica (“Uvjeti promocije„). U slučaju sukoba između Uvjeta promocije i uvjeta navedenih u ovom odlomku 8, primjenjuju se uvjeti promocije.

8.3 Osim ulaska u programe lojalnosti, promocija (i nagrade izvedene iz toga) ne mogu se koristiti zajedno ili kombinirati s bilo kojom drugom promocijom / nagradom.

8.4 Automatski ćete biti uneseni u naše Casino i Bingo programe lojalnosti kada igrate sa stvarnim novcem na web stranici.

8.5 Kada program promocije ili lojalnosti zahtijeva da izvršite uplatu kako biste primili nagradu, poništeno povlačenje izvršeno u skladu sa stavkom 4.13 neće se računati kao polog za te svrhe.

8.6 Ako tehnička pogrešna konfiguracija rezultira neispravnom nagradom koja se dodaje vašem računu, možemo ispraviti ovu pogrešku uklanjanjem svih primljenih dobitaka i ponovnim dodavanjem Nagrade s ispravnom konfiguracijom.

8.7 Ako je vaš račun zatvoren na vaš zahtjev ili u okolnostima u kojima se primjenjuju stavke 7.2 ili 9.3, sve nagrade će biti otkazane.

8.8 Možemo otkazati ili povući promociju ili program lojalnosti u bilo koje vrijeme uz našu razumnu diskreciju. Svako takvo otkazivanje neće utjecati na bilo koju Nagradu koju ste već dodijelili ili iskoristili Vi.

9. PROMOCIJA ZLOSTAVLJANJA

Promocije i nagrade 9.1-a osigurane su za vaše uživanje u web-mjestima i za nagrađivanje naših klijenata. Ne smiješ:

9.1.1 koristiti višestruke račune za polaganje prava na nagradu ili više od jednom unositi promociju;

9.1.2 sudjeluju u svakoj neregularnoj igri kada se igraju s bonus fondovima koji podliježu ograničenjima klađenja koja se izdaju kao dio promocije ili kao nagrada u svrhu jamčenja profita bez obzira na ishod. Osigurat ćemo da ste informirani kada igrate s ograničenim bonus sredstvima, podsjećati vas koja su ograničenja i opisati posljedice neusklađenosti;

9.1.3 iskorištavati svaku tehničku grešku, rupu, pogrešku ili pogrešnu konfiguraciju bilo koje promocije ili nagrade ponuđene na web-stranicama u svoju korist ili na štetu nas ili drugih;

9.1.4 u dogovoru s drugima kako bi iskoristili Nagrade ili promocije; ili

9.1.5 koristite VPN ili maskirate svoju IP adresu kako biste ušli u promociju ili dobili nagradu za koju inače ne biste bili podobni.

9.2 Za potrebe stavka 9.1 smatramo da "Neregularna igra" uključuje:

9.2.1 on ruletjedan ili više od: (a) koji pokrivaju 24 ili više dostupnih brojeva 37; (b) klađenje na crveno i crno; (c) klađenje na koeficijente i kvote; (d) klađenje na 1-18 (uključivo) i 19-36 (uključujući); (e) klađenje na sva tri stupca izgleda tablice; (f) klađenje na sva tri desetaka;

9.2.2 on bakara klađenje na bankara i igrača na istom puču;

9.2.3 premještanje iz igre s niskim ponderiranjem (25% ili manje) na igru ​​s visokim ponderiranjem (100%) nakon velikih pobjeda u svrhu brisanja zahtjeva za klađenje; i

9.2.4 korištenje višestrukih računa (bilo sa sobom ili s drugima, koje držite vi i / ili u dogovoru s drugima) kako biste pokrili sve ili većinu u slučaju eventualnosti.

9.3 Aktivnosti u stavku 9.1 svaka su oblikaZlouporaba promocije". Možemo obustaviti, ograničiti ili zatvoriti vaš račun, opozvati bilo koje nagrade koje su vam dodijeljene i zahtijevati otplatu svih dobitaka koje ste dodijelili putem zlouporabe za promociju (uključujući oduzimanjem iznosa koji se nalaze na vašem računu) odmah i bez najave ako razumno smatrate da ste preuzeli zlostavljanje za promicanje.

10. ODGOVORNO GAMBLJANJE

10.1 Odgovorno kockanje shvaćamo vrlo ozbiljno. Pružamo mogućnost da se sami izuzmete s korisničkog računa s nama, odvojite vrijeme od korištenja računa i postavite određene kontrole za ograničavanje sredstava ili vremena koje provodite na kockanju. Za više informacija o alatima za odgovorno kockanje koje pružamo ili ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi s kockanjem, idite na odjeljak "Odgovorno igranje" na web-lokacijama ili kontaktirajte naš tim za korisničku podršku i odgovorno igranje.

10.2 Koristit ćemo sve razumne napore kako bismo osigurali poštivanje samoodređenja. Provodit ćemo razumne provjere i zaštitne mjere kako bismo osigurali da dok niste sami isključeni niste poslani marketinški materijal o kockanju od nas i da ne možete pristupiti Uslugama. Međutim, samoisključivanje zahtijeva zajedničku predanost i vas i nas. Tijekom razdoblja samoisključivanja ne smijete pokušavati otvarati nove ili duple račune i prihvaćate da nismo odgovorni ni na koji način ako nastavite kockati i / ili želite koristiti web-lokacije, a mi ne prepoznajemo ili ne utvrđujemo da ste samoisključeni u okolnostima koje su izvan naše razumne kontrole, osobito ako ste promijenili bilo koji od podataka o registraciji koji ste prethodno poslali (uključujući i ako otvorite drugi račun s istim informacijama, iako uneseni u obrazac za registraciju na drugačiji način).

10.3 Ako posumnjamo da imate problem s kockanjem, možemo zamrznuti vaš račun dok poduzimamo dodatne provjere kako bismo utvrdili zadovoljava li vaša razina potrošnje. Nakon ovih provjera, ako otkrijemo da niste pod kontrolom kockanja, možemo zatvoriti vaš račun i izdati vam sva stvarna novčana sredstva preostala na vašem računu u vrijeme zatvaranja.

10.4 Nacionalna asocijacija za obrazovne resurse i obuku za njegu kockanja („GAMCARE“) (www.gamcare.org.uk) pruža informacije, savjete i savjetovanje pojedincima, njihovoj obitelji i prijateljima koji su zabrinuti zbog problema s kockanjem. Broj besplatne pomoći za GAMCARE (dostupan 8am - ponoć, 7 dana u tjednu) je 0808 8020 133).

11. SLUŽBA ZA KORISNIKE

11.1 Pružamo usluge podrške korisnicima za sve naše igrače. Naš korisnički tim i tim za odgovorno igranje možete kontaktirati putem e-pošte, telefona i live chat podrške. Naše radno vrijeme i naši kontaktni podaci mogu se naći na Pomoć stranica.

11.2 Kada kontaktirate naš korisnički servis i odgovorni igraći tim, izvršit će provjeru identiteta kako bi se uvjerili da ste vlasnik računa.

11.3 Molimo imajte na umu da se sve interakcije s našim Korisničkim servisom i odgovornim gaming timom i VIP timovima (uključujući telefonske pozive) mogu snimiti u svrhu obuke, praćenja i osiguranja kvalitete.

12. PRIGOVORI I SPOROVI

12.1 Nadamo se da ste potpuno zadovoljni web stranicama i uslugama. Međutim, ako imate pritužbu, ovaj odjeljak objašnjava kako napraviti takvu pritužbu i postupak koji ćemo primijeniti nakon što to učinite.

12.2 U svakom trenutku možete podnijeti prigovor kod nas tako što ćete se obratiti našem Korisničkom servisu i Timu za odgovorno igranje putem e-pošte support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com ili posjetite Pomoć stranica. Navedite svoje korisničko ime, puno ime i prezime, što je više moguće o žalbi i, ako je potrebno, uključite sve relevantne privitke.

12.3 Sve pritužbe moraju biti registrirane kod našeg korisničkog servisa i tima za odgovorno igranje u roku od 6 mjeseci od nastanka događaja na koji se pritužba odnosi. Nećemo moći riješiti niti jednu pritužbu u vezi događaja koji prethodi ovom vremenskom razdoblju.

12.4 Prihvatit ćemo većinu pritužbi u roku od 24 sati. U nekim rijetkim slučajevima naše priznanje može biti odgođeno (na primjer, ako je suština komunikacije ili činjenica o pritužbi nejasni).

12.5 U nekim slučajevima vaša će pritužba biti jednostavna (na primjer nesporazum ili priznata sistemska pogreška). Te pritužbe mogu brzo riješiti naši timovi za korisničku službu i odgovorno igranje i bez dugotrajnog razmatranja u skladu s našim punim postupkom za pritužbe. U tom slučaju zadržavamo pravo na to.

12.6 Sve ostale pritužbe nastavljaju se s našim razmatranjem faze 1, nakon čega će član našeg korisničkog servisa i odgovornog tima za igranje biti zaduženi za istraživanje i odgovaranje na vašu pritužbu. Po završetku takve istrage (obično u radnim danima od 5) obavijestit ćemo vas o odluci u vezi s pritužbom.

12.7 Ako ste nezadovoljni našom odlukom i odgovorom na vašu pritužbu u ovoj fazi, ako vas nismo informirali da je takva odluka naša konačna odluka, možete zatražiti da vaš prigovor nastavi s razmatranjem Faze 2. Bilo bi nam korisno u ovoj fazi ako biste mogli opisati zašto ste nezadovoljni odlukom Stage 1.

12.8 Faza 2 pritužbe će istražiti viši menadžment. Informacije koje se razmatraju u fazi 1 pregledat će se zajedno s odlukom i svim daljnjim informacijama koje su dostavljene. Po završetku takve istrage mi ćemo vam priopćiti našu odluku u vezi s pritužbom i naznačiti koje su vam opcije na raspolaganju ako ostanete nezadovoljni ishodom.

12.9 Cilj nam je riješiti sve pritužbe što je prije moguće i uložit ćemo sve razumne napore kako bismo zaključili naš postupak za pritužbe u roku od 8 tjedana našeg početnog priznanja. Produžit ćemo ovaj 8-tjedni period ako se ne budete pravovremeno uključili u proces žalbi, uzimajući u obzir svako kašnjenje uzrokovano takvim neuspjehom. Ako se čini da će nam trebati dulje od 8 tjedana, pisat ćemo vam kako bismo vas obavijestili o revidiranom vremenskom okviru.

12.10 Zadržavamo pravo da donesemo konačnu odluku u vezi s bilo kojom pritužbom u bilo kojoj fazi ovog procesa, osobito ako smatramo da je vaša pritužba bez osnova, neozbiljna, uznemirujuća ili lako riješena. Ako to učinimo, mi ćemo vam to razjasniti i imat ćete izbor da prihvatite odluku ili nastavite s ADR-om (ako je primjenjivo - vidi stavak 12.11).

12.11 Ako se ne slažete s našom konačnom odlukom, pritužba se odnosi na kockarske usluge koje pružamo, a vi boravite u Velikoj Britaniji, imate pravo tražiti rješavanje vaše žalbe putem postupka alternativnog rješavanja sporova (“ADR”). Imenovali smo eCOGRA kao našeg pružatelja usluga ADR usluga. Ako je vrijednost spora manja od £ 10,000, mi ćemo poštivati ​​zaključke bilo kojeg postupka ADR-a koji nema materijalne ili očite pogreške od strane pružatelja ADR-a. Možete kontaktirati eCOGRA putem njihove web stranice koja se može pronaći ovdje.

12.12 Napominjemo da pritužbe koje se ne odnose na kockarske usluge koje pružamo (na primjer loša korisnička usluga, vrste proizvoda u ponudi) nisu prikladne za upućivanje našim pružateljima ADR-a te će se njima rješavati interno.

12.13 Ako se ne slažete s odlukom našeg višeg rukovodećeg tima i ako imate prebivalište u nekoj drugoj zemlji osim Velike Britanije, trebate se obratiti AGCC-u putem njihove web-stranice koja se može pronaći ovdje, Pridržavat ćemo se svake odluke AGCC-a i pomagati im u bilo kakvoj istrazi koju poduzmu. Međutim, AGCC se neće baviti svim sporovima koji se odnose na igre koje nudi SG Digital.

12.14 Također imate pravo podnijeti svoju pritužbu Europskoj platformi za online rješavanje sporova (ODR) koja je dostupna ovdje, Međutim, imajte na umu da to može povećati vrijeme potrebno za rješavanje žalbe.

12.15 Očekujemo da će sve činjenice i sadržaj pritužbi ostati povjerljivi između nas tijekom postupka žalbe i bilo kojeg postupka ADR-a. To se ne primjenjuje u slučaju kada želite tražiti povjerljive savjete ili ako zakon ili pravni postupak zahtijevaju javno objavljivanje. Ništa u ovom postupku ne utječe na vaša zakonska ili zakonska prava u tom pogledu.

13. PRIVATNOST

13.1 Trebali biste provjeriti našu Politiku privatnosti koja sadrži važne informacije o korištenju vaših osobnih podataka i drugih informacija koje se tiču ​​vaše privatnosti. Pravilima o privatnosti se može pristupiti ovdje.

13.2 Surađivat ćemo s bilo kojim tijelima za provedbu zakona ili regulatornim tijelima ili sudskim nalozima koji nas traže ili upućuje da otkrijemo identitet ili pronađemo bilo koga radi sprječavanja ili otkrivanja zločina ili privođenja ili progona počinitelja. Mogu postojati i druge okolnosti u kojima zakon može zahtijevati otkrivanje informacija o vama ili vašem korištenju web-mjesta ili usluga.

14. INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

14.1 Web stranice i sav sadržaj i softver koji su dostupni na njemu (uključujući, ali ne ograničavajući se na, igre) su u našem vlasništvu ili licencirani nama. “Bgo”, “bgo.com”, “powerspins”, “powerspins.com”, “bgo Live”, “bgo Bingo”, “Candy Club”, “vegasluck” i “vegasluck.com” su zaštitni znakovi, oznake usluga, i trgovački nazivi u vlasništvu nas.

14.2 Vaše korištenje web-stranica i njezinog sadržaja ne daje vam nikakva prava u odnosu na naša prava intelektualnog vlasništva uključujući, bez ograničenja, zaštitne znakove, logotipe, grafike, fotografije, animacije, videozapise i tekst ili intelektualno vlasništvo trećih strana na web-lokacijama i njegov sadržaj (uključujući ali ne ograničavajući se na bilo koju od igara).

14.3 Ne smijete kopirati, reproducirati, ponovno objavljivati, preuzimati, objavljivati, emitirati, snimati, prenositi, komercijalno iskorištavati, uređivati, priopćavati ili na bilo koji način distribuirati Usluge, web-stranice ili materijale na web-stranicama ili računalnim kodovima elementi koji se odnose na web-stranice, osim za vašu osobnu upotrebu.

14.4 Možemo staviti na raspolaganje softver koji se može preuzeti i instalirati na vaše računalo, mobitel i / ili bilo koji drugi uređaj. Sukladno ovim Uvjetima i odredbama, ovim Vam odobravamo opozivu, ne-ekskluzivnu, neprenosivu, neprenosivu licencu za korištenje ovog softvera na PC-u, mobilnom i / ili bilo kojem drugom uređaju u vlasništvu ili upravljanju od vas u svrhu korištenja vašeg računa i naših Usluga.

14.5 Svaka uporaba koja nije dopuštena pod ovim uvjetima može se poduzeti samo uz naše prethodno izričito odobrenje.

15. LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

15.1 Možemo povremeno dati linkove na druge web stranice (putem oglašavanja ili na drugi način). Te su veze dostupne samo radi lakšeg snalaženja i praktičnosti. Ne kontroliramo takve web-lokacije trećih strana i nismo odgovorni za njihov sadržaj. Naše uključivanje linkova ne podrazumijeva nikakvu podršku materijala sadržanog na takvim web stranicama ili bilo kakvu vezu s njihovim operatorima.

15.2 Prihvaćate da nećemo sudjelovati u bilo kojoj transakciji ili ugovoru s trećom stranom u koju možete ući i da vam nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koju možete pretrpjeti korištenjem tih web-mjesta. Slažete se da nas nećete uključiti u bilo kakav spor između vas i treće strane.

16. NAŠA ODGOVORNOST ZA VAS

16.1 Ništa u ovim pojmovima nije namijenjeno za:

16.1.1 isključiti ili ograničiti našu odgovornost za lažno lažno predstavljanje ili za smrt ili osobnu ozljedu koja je posljedica našeg nemara ili nemara od strane nas, naših zaposlenika ili agenata;

16.1.2 ograničite svoja zakonska prava (zakonska prava uključuju, primjerice, pružanje Usluga s razumnom vještinom i brigom te u razumnom roku). Za više informacija o vašem zakonskom posjetu pravima www.citizensadvice.org.uk.

16.2 Imate određene pravne lijekove ako prekršimo vaša prava koja se mogu primijeniti bez obzira na ove Uvjete i odredbe. Ništa u Uvjetima i odredbama ne utječe na ova zakonska prava ili druga prava na koja također možete imati pravo.

16.3 Osim kako je gore navedeno, i osim u slučaju bilo kakvih dobitaka koji su zakonito isplaćeni vama u skladu s paragrafima 5.5 - 5.10, naša maksimalna odgovornost prema vama pod ovim Uvjetima i odredbama ograničena je na veće od:

16.3.1 kada se takva odgovornost odnosi na određenu okladu ili ulog, vrijednost takve oklade ili ulog koju ste platili;

16.3.2 gdje se takva odgovornost odnosi na pogrešnu primjenu sredstava na vašem računu, iznos koji smo pogrešno postavili;

16.3.3 u odnosu na bilo koju drugu obvezu, pet tisuća funti sterlinga (£ 5,000).

16.4 U skladu s gornjim stavcima 16.1 - 16.3, nismo odgovorni za:

16.4.1 gubitke koji nisu uzrokovani našim kršenjem Uvjeta i odredbi;

16.4.2 neizravne štete koje su nuspojava glavnog gubitka ili štete i koje vi i mi u vrijeme prihvaćanja ovih uvjeta ne možemo razumno predvidjeti;

16.4.3 poslovne gubitke i / ili gubitke za ne-potrošače;

16.4.4 gubitke uzrokovane opremom i uređajima koje koristite za pristup web stranicama i / ili uslugama;

16.4.5 gubitak ili oštećenje dobre volje ili ugleda; i

16.4.6 neuspjeh pružanja Usluga ili ispunjenje bilo koje od naših obveza pod ovim uvjetima, ako je takav neuspjeh posljedica događaja izvan naše kontrole. „Događaji izvan naše kontrole"Znači bilo koji uzrok izvan naše razumne kontrole koji nas sprječava u pružanju Usluga ili ispunjavanju bilo koje od naših drugih obveza pod ovim uvjetima i uključuje, ali nije ograničeno na požar, poplavu, oluju, nerede, građanske poremećaje, rat, nuklearnu nesreću, terorističku aktivnost i Božja djela.

16.5 Iako poduzimamo razumne napore da ispravimo sve pogreške, nedostatke, propuste ili neispravnosti na web-lokacijama i uslugama čim to bude moguće, nakon što ih upoznamo, ne obećavamo da će web-lokacije i / ili usluge biti bez pogrešaka , nedostatke, propuste ili kvarove.

16.6 Ne obećavamo da će web stranice ili usluge biti dostupne neprekidno iu potpuno operativnom stanju. Pristup web-stranicama ili uslugama može se privremeno i bez prethodne najave obustaviti u slučaju kvara sustava, održavanja ili popravka ili iz razloga koji su razumno izvan naše kontrole.

16.7 Web stranice i usluge pružaju se na 'onakav kakav je' i 'po raspoloživoj' osnovi. Osim kako je opisano u ovom paragrafu 16, ne predstavljamo nikakvo predstavljanje niti vršimo bilo kakva ugovorna obećanja na bilo koji način u vezi s Uslugama ili web stranicama, uključujući, bez ograničenja, sve dane savjete (na osobnoj ili općoj osnovi).

17. PROMJENE OVIH UVJETA I UVJETA

17.1 Stalno tražimo nove načine za poboljšanje web stranica i naših usluga. Stoga možemo s vremena na vrijeme dopunjavati ove Uvjete i odredbe iz više razloga, uključujući (bez ograničenja) iz komercijalnih razloga, poštivanje zakona ili propisa, ili pridržavanje preporuka, smjernica ili uputa regulatornog tijela.

17.2 Kada izvršimo značajne izmjene ovih Uvjeta i odredbi, obavijestit ćemo vas o takvim promjenama na jedan od načina navedenih u stavku 17.3.

17.3 Kada izvršimo značajne izmjene ovih Uvjeta i odredbi, obavijestit ćemo vas o takvom načinu obavješćivanja kako smatramo, prema našem nahođenju, najprikladnijim i koji može obuhvaćati:

17.3.1 obavijest na web-stranicama, a mi, prema našem nahođenju, možemo vas pozvati da prihvatite nove Uvjete i odredbe bilo kojim oblikom potvrde kako smatramo prikladnim. Ako nam date bilo kakvu takvu potvrdu ili nastavite koristiti web-stranice nakon obavijesti prema ovom stavku 17.3, smatrat ćete se da ste od tog vremena prihvatili, a vezani, novim Uvjetima i odredbama. Ako vam je bilo koja promjena neprihvatljiva, možete prestati koristiti web-lokacije i / ili zatvoriti svoj račun; ili

17.3.2 e-poštom (na adresu e-pošte koju ste nam ranije dostavili).

17.4 Za manje ili neznatne promjene, možda vam nećemo dati nikakvu obavijest, stoga se pobrinite da redovito provjeravate web-mjesta kako biste potvrdili datum na koji su uvjeti zadnji put ažurirani.

18. general

18.1 Ako sud ili regulator utvrdi da je bilo koja odredba ovih Uvjeta i odredbi nevaljana ili neprovediva, ostale odredbe će se nastaviti primjenjivati.

18.2 Ako prekršite ove Uvjete i odredbe i mi ne poduzmemo nikakvu radnju protiv vas, i dalje ćemo imati pravo koristiti svoja prava i pravne lijekove u bilo kojoj drugoj situaciji u kojoj kršite Uvjete i odredbe.

18.3 Možda želimo prenijeti naša prava ili obveze ili podugovoriti naše obveze prema ovim Uvjetima i odredbama s drugom pravnom osobom. Suglasni ste da to možemo učiniti pod uvjetom da to ne utječe negativno na standard usluga koje primate prema ovim Uvjetima i odredbama.

18.4 Ne smijete prenijeti svoja prava ili obveze niti podugovoriti bilo koju od svojih obveza prema ovim Uvjetima i odredbama u cijelosti ili djelomično.

18.5 Ništa u ovim Uvjetima i odredbama neće se tumačiti kao stvaranje bilo koje agencije, partnerstva ili bilo kojeg drugog oblika zajedničkog ulaganja između vas i nas.

18.6 Ovi Uvjeti i odredbe nisu namijenjeni da daju prava nikome osim vama i nama. To ne utječe na naše pravo na prijenos prema stavku 18.3.

18.7 Ako ste stanovnik u Ujedinjeno Kraljevstvoovim Uvjetima i odredbama i odnosima između vas i nas regulirat će se i tumačiti u skladu sa zakonima Engleske i Walesa. Sudovi Engleske i Walesa imaju neisključivu nadležnost, što znači da možete podnijeti zahtjev u Engleskoj i Walesu ili u zemlji EU u kojoj živite.

18.8 Ako živite u bilo kojoj drugoj jurisdikciji osim Ujedinjenog Kraljevstva, ovi Uvjeti i odredbe i odnos između vas i nas regulirat će se i tumačiti u skladu sa zakonima Alderneyja. Sudovi u Alderneyju imaju neisključivu nadležnost, što znači da možete podnijeti zahtjev u Alderneyju ili u zemlji EU u kojoj živite.


DODATAK 1

UGOVOR O LICENCI ZA KRAJNJEG KORISNIKA PLAYTECH

VAŽNO

OVE WEB STRANICE POSLUJU GALERIJSKU SOFTVERSKU PLATFORU PLAYTECH SOFTVER LIMITED I NJEGOVE PODUZEĆA ("PRODAVATELJ") POD LICENCOM IZ PRODAVCA. STANJE VAŠEG PREUZIMANJA ILI DRUGOG KORIŠTENJA SOFTVERA (KAO DEFINIRANO NIŽE) JE ULAZAK U SLJEDEĆI ZAKONODAVNI SPORAZUM S NAMA, KOJA UPRAVLJA VAŠU UPORABU SOFTVERA.

MOLIMO PROČITAJTE OVAJ SPORAZUM Pažljivo kako biste bili sigurni da u potpunosti shvatite njegov sadržaj. AKO IMATE DUGA O VAŠIM PRAVIMA I OBVEZAMA KOJE SE ODNOSE NA PRIHVAĆANJE OVOG UGOVORA, MOLIMO KONZULIRATI ODVJETNIKA ILI DRUGOG PRAVNOG SAVJETNIKA U VAŠOJ NADLEŽNOSTI.

VAŽNO: OSOBE koje se nalaze u određenim teritorijima, a trenutno uključuju SJEDINJENE DRŽAVE OF AMERICA I NJEGOVE TERITORIJE, IZRAEL I ZEMLJE NAVEDENE KAO ZABRANJENE, ISKLJUČENE ILI SLIČNE KAO DIO ODREDBE I UVJETI I / ILI POPIS NA WEB STRANICI, U SVAKOM SLUČAJU KAO DOPUNJENO OD VRIJEME ("ZABRANJENE JURISDIKCIJE") \ t KORISTITE SOFTVER NA BILO KOJI NAČIN ILI NAČIN U POVEZIVANJU S BILO KOJEM REALNOM PLAKOM. Da bi se uklonili sumnje, ovo ograničenje također se odnosi i na rezidente i građane drugih nacija koje se nalaze u zabranjenoj nadležnosti. ČINJENICA DA JE WEB STRANICA PRISTUPAČNA U ZABRANJENOJ NADLEŽNOSTI ILI DA JE SOFTVER PRUŽAN NA SLUŽBENOM JEZIKU ZABRANJENE JURISDIKCIJE, NE MOGU BITI IZVRŠENI KAO DOZVOLA ZA KORIŠTENJE SOFTVERA TAKVOG ZABRANJENOG NADLEŽNOSTI. BILO KOJE POKUŠAJ PREMA OVOM OGRANIČENJU (PRIMJEROM UPOTREBOM VPN, PROXY ILI SLIČNOM USLUGOM KOJA MASKI ILI MANIPULIRA IDENTIFIKACIJU VAŠE REALNE LOKACIJE, ILI OSTVARIVANJEM FALSKOG ILI NESTALOG PODATAKA O VAŠEM DRŽAVLJANSTVU, LOKACIJI ILI MJESTU PREBIVANJA, ILI IZRADA ULAGANJA ILI VAGERA KORIŠTENJEM SOFTVERA KROZ TREĆU STRANU ILI U IME TREĆE STRANE KOJE SE NALAZI U ZABRANJENOJ NADLEŽNOSTI) KRŠENJE OVOG UGOVORA I MOŽE USMJERITI KRIVIČNO DJELO. AKO SE POSTAJE, ILI IMAMO POVOLJNE OSVRTNE PRILIKE, DA SE SE ODNOSE NA SVE ZABRANJENE JURISDIKCIJE, OVO MOŽE OSTVARITI ZATVARANJE VAŠEG IGRAČKOG RAČUNA, BEZ OBVEZE PRUŽATI VAM S PRETHODOM PRIMJENJIVI PODACI O PRODAVAČU I / ILI RELEVANTNIM TIJELIMA, SVI U SKLADU S PRIMJENJIVIM ZAKONOM, A NITI BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJU ŠTETU ILI GUBITKOM KOJA SE NALAZE.

IGRAJTE NA WEB-STRANICI NA BILO KOJOJ IGRA, KOJA PRUŽA DOBAVLJAČ, Slažete se s uvjetima ovog UGOVORA. AKO SE NE SLAŽETE S BILO KOJIM ODREDBAMA OVOG UGOVORA, NE MORATE PRIHVAĆATI ODREDBE I UVJETE I NE TREBAJTE NASTAVITI, INSTALIRATI ILI OSTALO KORISTITI SOFTVER.

1. Definicije

Sljedeće riječi i izrazi, kada se koriste u ovom sporazumu, imat će sljedeća značenja, osim ako iz konteksta nije jasno navedeno drugačije:

1.1. "Programi pomoći»Znači bilo koja umjetna inteligencija, uključujući, bez ograničenja,« robote »i / ili bilo koji drugi računalno generirani program koji se koristi za interakciju sa softverom kao pomoć ili umjesto igrača.

1.2. "Prava na IP"Znači bilo koje i sva prava intelektualnog vlasništva, svih vrsta ili prirode, uključujući, bez ograničenja, patent, autorska prava, prava na dizajn, zaštitne znakove, prava na bazu podataka, aplikacije za bilo koje od gore navedenih, moralna prava, know-how, poslovne tajne imena domena, URL, trgovačka imena ili bilo koja druga prava intelektualnog ili industrijskog vlasništva (i bilo koje licence u vezi s istim), bez obzira jesu li registrirane ili sposobne za registraciju, te jesu li u bilo kojoj zemlji ili zemljama ili bilo kojoj drugoj dio svijeta.

1.3. "Online igre"Znači naš internetski kockarski sustav na web stranici i povezane usluge i kockarske aktivnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na, online casino igre) koje se nude na web stranici.

1.4. "Račun igrača"Znači osobni račun koji je otvorio pojedinac i održava se s nama kako bi omogućio toj osobi da igra online igre."

1.5. "softver"Znači softver koji je potrebno preuzeti, pristupiti vam ili na drugi način koristiti s web-mjesta u svrhu sudjelovanja u online igrama, uključujući i pripadajuću dokumentaciju, uključujući sva poboljšanja, izmjene, dopune, prijevode ili ažuriranja takvog softvera.

1.6. "Us","We","Naše"I slični izrazi znače BGO Entertainment Limited

1.7. "Web stranica" sredstva www.bgo.com, www.powerspins.com or www.vegasluck.com i svim povezanim stranicama na kojima su Online igre dostupne putem linkova ili na bilo koji drugi način pristupa.

1.8. "Vas","vaš"I slični izrazi označavaju korisnika softvera preuzetog s web-mjesta.

2. Predmet ugovora

Pravila online igara dostupna su na https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions i na drugim dijelovima Softvera i web-mjesta, uključujući (ali ne ograničavajući se na) pravila koja opisuju kako igrati Online igre, turnire i sva druga pravila koja reguliraju pojedine igre, događaje i turnire. Sva takva pravila su uključena i uključena u ovdje navedene uvjete i uvjete.

3. Licenca za korištenje softvera; ograničenja

3.1. Ovime Vam odobravamo ograničenu, osobnu, neprenosivu, neisključivu, svjetsku (osim kako je navedeno u nastavku) licencu za preuzimanje, pristup i na drugi način korištenje Softvera na Vašem uređaju, kako bi se igrale Online igre, u skladu s ovog sporazuma.

3.2. Ova se licenca odnosi samo na objektni kod Softvera (tj. Na kompiliranu, sastavljenu ili strojno izvedivu verziju Softvera) i ne daje vam nikakva prava u pogledu izvornog koda Softvera.

3.3. Bez obzira na bilo što suprotno ovdje, osobama smještenim u zabranjenoj jurisdikciji nije dopušteno koristiti Softver na bilo koji način ili na bilo koji način u vezi s bilo kakvom igrom u stvarnom novcu. Da bi se uklonila svaka sumnja, ovo se ograničenje odnosi i na rezidente i građane drugih zemalja dok se nalaze u zabranjenoj nadležnosti. Ova licenca se ne odnosi na i ne dopušta vam korištenje Softvera u ili iz bilo koje zabranjene jurisdikcije, kao i činjenicu da je web-mjesto dostupno u zabranjenoj nadležnosti ili da je Softver dostavljen na službenom jeziku zabranjene nadležnosti , neće se tumačiti kao licenca za korištenje Softvera u takvoj zabranjenoj nadležnosti. Svaki pokušaj da se zaobiđe ovo ograničenje (na primjer, upotrebom VPN-a, proxyja ili slične usluge koja maskira ili manipulira identifikacijom Vaše stvarne lokacije ili na drugi način pruža lažne ili obmanjujuće informacije o vašoj lokaciji, državljanstvu ili mjestu boravka, ili stavljanjem klađenja ili opklada korištenjem Softvera putem treće strane ili u ime treće strane smještene u Zabranjenoj sudskoj nadležnosti) kršenje ovog ugovora i može predstavljati kazneno djelo prema važećim zakonima. Ako postane očigledno, ili ako imamo opravdane osnove za sumnju da se nalazite u bilo kojoj od zabranjenih jurisdikcija, to može rezultirati time da ćemo zatvoriti vaš račun igrača, bez obveze da Vam pružimo prethodnu obavijest, zamrzavajući sredstva u njoj i osiguravajući ih primjenjive podatke za Prodavatelja i / ili relevantna tijela, sve u skladu s mjerodavnim zakonom, i Vi ćete biti odgovorni prema nama za bilo kakvu štetu ili gubitak koji iz toga proizlazi. VAŠA DUŽNOST JE KONSALIRATI I PROVJERITI REDNO NAŠA WEB STRANICA U VEZI S POPISOM ZABRANIH JURISDIKCIJA.

3.4. Zadržavamo sva prava koja nisu izričito dodijeljena u odjeljku 3.1 gore. Osim toga, nije vam dopušteno i suglasni ste da nećete dopustiti ili pomoći drugima da:

3.4.1. koristiti, kopirati, mijenjati, stvarati izvedene radove ili distribuirati Softver, bilo koji njegov dio ili bilo koju njegovu kopiju, adaptaciju, transkripciju ili njegov dio;

3.4.2. dekodirati, obrnuti inženjering, rastaviti, dekompilirati ili na drugi način prevesti ili pretvoriti Softver ili bilo koji njegov dio;

3.4.3. prenositi, posuđivati, iznajmljivati, dodjeljivati, iznajmljivati ​​ili na drugi način podlicencirati Softver;

3.4.4. ukloniti bilo kakve obavijesti o autorskom pravu, vlasništvu ili sličnim obavijestima iz Softvera (ili bilo koje njegove kopije);

3.4.5. koristiti Softver ili bilo koji njegov dio u korist ili u ime bilo koje treće strane, uključujući putem 'oglasne ploče', online usluge ili daljinskog biranja, usluga davatelja aplikacijskih usluga, usluga davatelja internetskih usluga, aranžmana vremenskog dijeljenja, usluge outsourcinga ili usluge ureda;

3.4.6. kopirati ili prevesti bilo koju korisničku dokumentaciju dostavljenu putem interneta ili u elektroničkom obliku;

3.4.7. unositi, pristupati ili pokušavati ući ili pristupiti našem zaštitnom sustavu ili na drugi način zaobići taj sustav ili na bilo koji način (uključujući, ali ne ograničavajući se na, na robote i slične uređaje) ometati web-lokaciju ili pokušati napraviti bilo kakve promjene u softveru i / ili bilo kojim značajkama ili njihove komponente; ili

3.4.8. koristiti programe pomoći u vezi sa softverom i / ili online igrama. Zabranjeno je bilo kakvo međusobno djelovanje unutar Online igara koje nije izravna posljedica Vašeg osobnog korištenja Softvera u svrhu za koju je namijenjena.

3.5. Prihvaćate i slažete se da možemo poduzeti korake za otkrivanje i sprječavanje korištenja programa pomoći. Ovi koraci mogu uključivati, ali nisu ograničeni na, pregled softverskih programa koji se istodobno pokreću sa softverom na vašem uređaju. Slažete se da nećete pokušati zaobići, ometati ili blokirati takve korake, uključujući, bez ograničenja, korištenje softvera treće strane koji zaobilazi, ometa ili blokira takve korake. Svaki pokušaj ograničavanja nas u ovom slučaju daje nam pravo da odmah obustavimo dostupnost softvera vama i odmah ćete izgubiti bilo koji dobitak.

3.6. Prihvaćate i slažete se da sva prava na intelektualno vlasništvo, vlasništvo i interes u softveru, uključujući i na bilo koju izmjenu, poboljšanje, prilagodbu, prijevod ili drugu promjenu ili dopunu Softvera, pripadaju isključivo dobavljaču, čak i ako je razvijen na ideje, prijedloge ili prijedloge od Vas ili bilo koje treće strane. Prihvaćanjem ovog Ugovora Vi neopozivo dodjeljuje Prodavatelju sva prava, vlasništvo i interes koji Vi imate ili možete steći u svim takvim pravima, uključujući, bez ograničenja, patent, autorsko pravo, zaštitni znak, poslovnu tajnu ili know-how, i pristati potpisati i dostaviti Prodavatelju dokumente koje Prodavatelj smatra poželjnima za dokazivanje ili izvršenje ustupanja svih gore navedenih prava Prodavatelju. Suglasni ste da nećete, izravno ili neizravno, pokušati poništiti pravo iz bilo kojeg razloga, ili tvrditi ili pomoći u tvrdnji drugih, da prava, vlasništvo ili interes u softveru pripada bilo kojoj trećoj strani, osim dobavljaču, ili da krše prava intelektualnog vlasništva drugih.

4. Vaša dužnost da ispita zakonitost korištenja

Potvrđujete da ste 18 godina ili stariji, au svakom slučaju punoljetstva određenog zakonima zemlje u kojoj se nalazite. Također potvrđujete da ste svjesni pravnih pitanja koja se odnose na rad web-lokacija za kockanje na mreži i da razumijete da Mi i Prodavatelj ne jamčimo na bilo koji način ili na način da korištenje Softvera u svrhu kockanja, kao takav izraz se u industriji obično razumije, zakonski je u bilo kojoj jurisdikciji.

S obzirom na promjene u pravnom statusu online kockanja u raznim jurisdikcijama, obvezujete se provjeriti zakonitost vašeg sudjelovanja u online igrama i korištenje softvera u svakoj jurisdikciji koja je primjenjiva na vas i učiniti isto samo u skladu sa svim mjerodavnim zakonima i nalozima bilo kojeg nadležnog tijela.

5. Odricanje od jamstava

SOFTVER VAM JE DOSTUPAN OVIM NA TEMU TAKVIH OSNOVA, BEZ BILO KOJIH PODUZEĆA, JAMSTAVA ILI PREDSTAVLJANJA, IZRIČITIH ILI IMPLICIRANIH, STATUTORNIH ILI DRUGIH.

MI I PRODAVATELJ, I SVI NJIHOVI POVEZNICI I POVEZANE STRANE, UKLJUČUJU I ODBIJAJU BILO KOJI I SVE IMPLICIRANE UVJETE I JAMSTVA (UKLJUČUJUĆI BILO KOJU JAMSTVO O TRGOVINI, ZADOVOLJNO KVALITETU I FITNESS ZA BILO KOJU POSEBNU SVRHU) PREDSTAVNIŠTVA, MI I PRODAVATELJ NISU JAMČI, MEĐU DRUGIM STVARIMA, DA (A) SOFTVER ĆE BITI NEPOVRŠEN, (B) RAD SOFTVERA BITI NEPREKIDAN ILI BEZ POGREŠAKA, ILI DA BILO KOJI NEDOSTACI U SOFTVER ĆE BITI ISPRAVLJEN, ILI DA JE SOFTVER SLOBODAN VIRUS; (C) SOFTVER JE ZADOVOLJNO KVALITETNO ILI PRIKLJUČNO ZA BILO KOJU POSEBNU NAMJENU; ILI (D) KORISTITE VAŠIM SOFTVEROM S BILO KOJIM DRUGIM SOFTVEROM, ili s neprikladnim hardverom, NEĆU UZROKOVATI BILO KOJU POVREDU SOFTVERA ILI TAKVE DRUGE SOFTVERE.

U SLUČAJU KOMUNIKACIJA ILI POGREŠKA U SUSTAVU U VEZI S SOFTVEROM, NITI NITI NITI NJIHOVI POVEZNICI I POVEZANE STRANE NEĆE BITI ODGOVORNI VAM ILI BILO KOJOJ TREĆI STRANI ZA BILO KOJE TROŠKOVE, RASHODE ILI POTRAŽIVANJE ILI REZULTATI TAKVE POGREŠKE.

NITI NISU NAŠI POVEZNICI I POVEZANE STRANE NEĆE BITI ODGOVORNE ZA VAS ILI BILO KOJU TREĆU STRANU ZA ​​PLAĆANJE (ILI NIJE IZVEDENO) ZA VAS KAO REZULTAT DEFEKTNE ILI POGREŠKE U SOFTVERU ILI U VEZI S BILO KOJIM POTRAŽIVANJEM ILI ZAHTJEVOM PRODAVATELJ ILI BILO KOJU TREĆU STRANU ZA ​​POVRATAK TAKVA PLAĆANJA ILI DRUGAČIJU U POVEZANJU S TAKVIM PLAĆANJIMA.

Ovime potvrđujete da nije u našoj kontroli kako Softver koristite. Softver se učitava i koristi na vlastitu odgovornost i ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakvu izravnu, posljedičnu, slučajnu ili posebnu štetu ili gubitak bilo koje vrste (osim osobne ozljede ili smrti koja je posljedica Naše nepažnje).

6. Tajnost

Softver uključuje nejavne i povjerljive informacije, koje su za nas ili dobavljača tajne i vrijedne. Slažete se, sve dok koristite Softver i nakon toga, da (a) sve takve povjerljive podatke čuvate strogo povjerljivo; (b) da ne otkrivaju takve povjerljive informacije trećoj strani i da ne koriste takve povjerljive informacije za bilo koju drugu svrhu osim za sudjelovanje u Online igrama. Nadalje pristajete poduzeti sve razumne korake u svakom trenutku kako biste zaštitili i čuvali povjerljive takve povjerljive informacije.

7. Vaša jamstva i izjave

Jamčite i zastupate nam:

7.1. Vi niste stanovnik nijedne od zabranjenih jurisdikcija;

7.2. Vi ste 18 godina ili stariji, au svakom slučaju punoljetstva određenog zakonima zemlje u kojoj se nalazite; i

7.3. Ispitali ste zakonitost Vašeg sudjelovanja u Online igrama i korištenje Softvera u svakoj jurisdikciji koja je primjenjiva na Vas, i ustanovili da je to isto što je zakonito u takvim jurisdikcijama prema svim primjenjivim zakonima i nalozima bilo kojeg nadležnog tijela.

8. Izmjene ovog Ugovora

8.1. Mi možemo izvršiti izmjene ovog Ugovora u bilo kojem trenutku, prema vlastitom nahođenju. Takve promjene stupaju na snagu od datuma koji smo odredili na internetskoj stranici, bez obzira na to jesmo li Vas posebno obavijestili o takvim promjenama. Stoga je važno da se s vremena na vrijeme prijavite na web-stranicu kako biste provjerili postoji li obavijest o promjeni.

8.2. Slažete se da ste isključivo odgovorni za informiranje o takvim promjenama. Ako nastavite koristiti Softver ili Online Igre nakon datuma stupanja na snagu određenih promjena (bez obzira na način na koji smo obavijestili takve promjene), slažete se s tim promjenama bez obzira jeste li ili niste imali stvarnu obavijest ili niste pročitajte, relevantne promjene. Ako se ne slažete s relevantnim promjenama, ne biste trebali nastaviti koristiti Softver ili Online igre.

9. Trajanje i raskid

9.1. Ovaj Ugovor je na snazi ​​i obvezuje Vas, od trenutka Vašeg prihvaćanja, i ostat će na snazi ​​ako se ne raskine u skladu s odredbama ovog Ugovora.

9.2. Možete prekinuti ovaj ugovor s trenutnim učinkom u bilo kojem trenutku, podložno uvjetima iz Odjeljka 9.4. Raskid ugovora od Vas će se izvršiti slanjem pisane obavijesti o prestanku Vašeg sudjelovanja na web stranici i online igrama i zatvaranju Vašeg računa kod nas.

9.3. Možemo raskinuti ovaj ugovor s trenutnim učinkom u bilo kojem trenutku, pisanom obaviješću.

9.4. Nakon bilo kakvog raskida ovog Ugovora, bilo od strane nas ili od Vas, Vi se slažete i potvrđujete da (i) Vaša prava na korištenje Softvera će se odmah raskinuti, i (ii) Prekinut ćete bilo koju i svu uporabu Softvera, i (iii) ) Softver ćete ukloniti s računala, tvrdih diskova, mreža i drugog materijala za pohranu.

10. Nema zahtjeva protiv dobavljača; Ograničenje odgovornosti

10.1. Razumijete i slažete se da ćemo prema Vama biti isključivo odgovorni prema ovom ugovoru, i dok su Vaše obveze prema ovom ugovoru također u korist Prodavatelja, njegovih povezanih društava i povezanih stranaka (i stoga ih mogu i provesti), Prodavatelj njegove podružnice i povezane strane nisu stranke ovog ugovora i neće biti odgovorne za bilo koju vrstu štete koju biste Vi ili bilo kojoj trećoj strani, neovisno o obliku, bilo u ugovoru, prekršaju (uključujući nemar), strogo odgovornost.

10.2. Možete slobodno odabrati želite li preuzeti i koristiti softver. Ako to učinite, potvrđujete da to činite uz potpuno razumijevanje ovog ugovora, uključujući odredbe ovog Odjeljka 10, i na vlastitu odgovornost. NE SMIJAMO (I za izbjegavanje sumnje, također prodavatelja) ILI BILO KOJI NJIHOVI POVEZNICI I POVEZANE STRANE, U AGREGATU:

10.2.1. BITI ODGOVORNI ZA SVE POSLJEDIČNE, INDIREKTNE, INCIDENTALNE ILI POSEBNE ŠTETE ILI GUBITAK BILO KOJE VRSTE; ILI GUBITAK POSLOVANJA, DOBITI, PRIHODI, UGOVORI ILI OČEKIVANA ŠTEDNJA; ILI GUBITAK ILI OŠTEĆENJE IZ GUBITKA, ŠTETE ILI KORUPCIJE BILO KOJIH PODATAKA; ili

10.2.2. BITI ODGOVORNI VEĆIMA U VEZI S BILO KOJIM I SVIM POTRAŽIVANJIMA NA BILO KOJI I SVE VREME POSTOJEĆE ILI U VEZI S OVIM SPORAZUMOM, KOLIKO BILO KADA UGOVORI ILI BILO KAKVU TEORIJU ZAKONA, I KORISTITE VAS ZA SVE VREMENSKE KARTE ILI (B) € 1,000 (JEDAN TISUĆE EURA).

11. Korištenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristit ćemo samo u skladu s našim pravilima o privatnosti koja su navedena u cijelosti na web-lokaciji (“Izjava o privatnosti„). Zadržavamo pravo izmjene pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Međutim, zadržavamo pravo od Vas tražiti da nam dostavite dodatne pojedinosti i sve takve dodatne informacije će ostati povjerljive. Nadalje zadržavamo pravo pod određenim okolnostima otkriti određene pojedinosti relevantnim tijelima ako to zahtijeva zakon, država ili regulatorno tijelo. U skladu s odredbama Pravila o privatnosti, to pravo na otkrivanje osobnih podataka tijelima ili tijelima čija je svrha istražiti pranje novca, prijevaru i druge kriminalne aktivnosti bit će u mjeri u kojoj to zahtijeva zakon.

12. Vaše odgovornosti

Nećete na bilo koji način prenositi svoja prava prema ovom ugovoru bez našeg prethodnog pisanog pristanka.

13. Rezervacija prava

13.1. Na našu isključivu diskreciju zadržavamo pravo na:

13.2. promijeniti, suspendirati, ukloniti, izmijeniti ili dodati bilo koju igru ​​ili turnir na online igrama.

13.3. U bilo kojem trenutku možemo otkriti određene osobne podatke Vaših trećim osobama u skladu s našim Pravilima o privatnosti.

13.4. Možemo u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti prekinuti Vaše korištenje online igara i blokirati vaš račun igrača ako smatramo da ste prekršili bilo koji od uvjeta i odredbi ovog ugovora ili da ste na drugi način djelovali nezakonito. U takvim okolnostima nećemo imati nikakvu obvezu vratiti ili na bilo koji drugi način nadoknaditi bilo koji iznos sredstava na Vašem računu igrača.

14. Opće odredbe

14.1. Mjerodavno pravo. Izgradnja, valjanost i izvršenje ovog ugovora bit će uređeni zakonima Engleske.

14.2. Nadležni sudovi. Svi pravni postupci koji proizlaze iz ili se odnose na ovaj sporazum bit će pod jurisdikcijom sudova u Londonu, Engleska. Međutim, to nas neće spriječiti u pokretanju bilo kakvog postupka pred sudom bilo koje druge jurisdikcije za zabranu ili sličnu olakšicu.

14.3. Ništavost. Nezakonitost, ništavost ili provedivost bilo kojeg dijela ovog ugovora neće utjecati na zakonitost, valjanost ili provedivost ostatka ugovora.

14.4. Jezik. Verzija ovog Ugovora na engleskom jeziku prevladat će nad bilo kojom drugom jezičnom verzijom koju smo izdali.

14.5. Nema zadatka od Vas. Nije vam dopušteno ustupiti ovaj ugovor niti bilo koja prava ili obveze prema ovom Ugovoru bilo kojoj drugoj strani.

14.6. Prioritet. Ovaj sporazum će prevladati u slučaju bilo kakvog sukoba između ovdje navedenih uvjeta i uvjeta i bilo kojeg drugog ugovora ili dokumenta koji se ovdje odnosi ili se koristi u vezi sa Softverom.

14.7. Obavijesti. Prihvaćate primanje obavijesti od nas u elektroničkom obliku. Elektroničke komunikacije mogu se objavljivati ​​na stranicama unutar Web-mjesta ili u porukama / datotekama pomoći Vašeg klijentskog programa ili na Vašoj e-mail adresi. Sva komunikacija u elektroničkom ili papirnatom obliku smatrat će se "pisanom" i primljena najkasnije pet radnih dana nakon objavljivanja ili širenja, bez obzira na to jeste li primili ili primili takvu komunikaciju. Zadržavamo pravo, ali ne i obvezu, pružanja komunikacije u papirnatom obliku. Sve obavijesti koje nam se moraju poslati u pisanom obliku ili sva pitanja u vezi s ovim sporazumom trebaju biti naslovljena support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

Igrajte sadahttps://www.vegasluck.com

Aktivni bonusi

ukupno: 96
115 vjerne besplatne vrtnje! na Vegasu Luck 30X Wager zahtjevi £ 745000 Max CashOutadni bonus: Eur 660 Besplatni novac na nogometu Frenzy Rtg igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 225 FREE CASINO CHIP u Vegasu Sreća 50x Zahtjevi za ulog € 312000 Maksimalno isplataExtra Casino Bonus: EURO 310 Bez depozita na Transilvanijskom Topgameu Casino Slots ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 705 turnir u Vegasu Luck 33x Igrajte kroz Casino $ 595000 Max CashOutspecial bonus: £ 835 bonus kod na Valhalla Wazdan ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

EUR 2200 Ne Depozit u Vegasu Luck 45X WageringEUR 430000 Max gotovinski outspecial bonus: 265 BESPLATNI spinovi na starom ribaru Bally Wulff igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

EURO 510 Bez depozita u Vegasu Luck 33x Igrajte krozEUR 604000 Max gotovinski outExtra Bonus: 35 Besplatno vrti bez depozita na Elfstedenkoorts ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 450 Mobile freeroll slot turnir u Vegasu Luck 66X Igrajte kroz Casino $ 663000 Maksimalni isplatuEkskluzivni Casino bonus: € 395 Besplatni Casino Chip na Arcade Wazdan Slot Game ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

490% bonus za kasino utakmicu na Vegasu Luck 45x ulog € 505000 Max CashOutextra bonus: 15 Lojalnost besplatne vrtnje! na sireni i krušci ... ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

195 probni spinovi u Vegasu sreća 40x ulog $ 135000 Max gotovinski outadditional bonus: 245 BESPLATNO SPINI na ludu stvar ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

33 besplatnih okretaja u Vegasu Luck 40x klađenje $ 522000 Max CashOutadditional bonus: € 2080 Bez depozita bonus casino na Castle Builder Ii Rabcat igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

85 Free Spins bez depozita u Vegasu Sreća 55x Igrajte kroz Casino $ 470000 Maksimalna isplataExtra Casino bonus: 985% bonus na prvi depozit na Nouveau Riche ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 580 Besplatna kazina ulaznica u Vegasu Sreća 30x Igrajte kroz Casino € 539000 Max gotovinski outxclusive bonus: Eur 2930 No Deposit Bonus na klasi Booming Games Slot Game ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

55 besplatne vrtnje bez depozita casino u Vegasu Srećno 35x ulog $ 343000 Maksimalni Withdrawalextra bonus: 50 Besplatno Casino okreće novac Magic ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

30% Usklađivanje Bonus Casino u Vegasu Sreća 30x Kladjenje $ 306000 Maksimalna isplata Ekskluzivni Casino bonus: 245 BESPLATNO SE SPINI na Michael Jackson King of Pop ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Eur 4010 Bez depozita Bonus Casino u Vegasu Sreća 33X Wagering € 652000 Max gotovina outExclusive Casino Bonus: $ 4025 NO DEPOZIT KAZINO BONUS na Spring Break Microgaming Slot igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

225 besplatne igre bez depozita u Vegasu Luck 50x Igrajte kroz Casino € 520000 Max bonus za gotovinu: Eur 165 Free Casino Chip na Michelangelu ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

£ 99 Besplatna kazina ulaznica u Vegasu sreća 55X Igrajte kroz Casino $ 922000 Maksimalna gotovina outAdditional Casino bonus: 765% najbolji bonus casino bonus na Gemix Playn Go Slot igri ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

66 Free casino vrti u Vegasu Luck 55x Wager zahtjevi € 920000 Max PovlačenjeSpecijalni bonus: Eur 4825 bez depozita casino bonus na Fortunes Of The Amazons Amaya Casino Slots ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

770% Bonus dobrodošlice u Vegasu Luck 44x Igrajte kroz Casino € 940000 Maksimalno Isplata dodatnog bonusa: 925% bonus na Black Bull Simbat ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Eur 1900 NO DEPOZIT BONUS CASINO u Vegasu Sreća 33x Zahtjevi za ulog $ 193000 Max PovlačenjeExtra Casino Bonus: 740% Najbolji Casino Bonus za prijavu na Rags to Riches ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

EURO 540 turnir u Vegasu Luck 45x Igrajte krozEUR 285000 Max gotovinski outadditional bonus: 105 vjerne besplatne igre! na Vikings Glory Spinomenal Casino Slots ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

130 Lojalnost besplatne vrtnje! u Vegasu Luck 33X Wager € 54000 Maksimalna isplataSpecijalni bonus: $ 215 Casino Chip na Thunder Reels Playson Slot Game ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

450% Bonus casino u Vegasu Luck 55x Igrajte krozEURO 62000 Max CashOutextra bonus: $ 55 Casino turniri freeroll na Ghosts of Christmas ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 820 Free Casino turnir u Vegasu Luck 40X WagerEur 162000 Max CashOutExclusive bonus: € 920 Online Casino turnir na kojem se pobjeđuje ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 2195 bez depozita casino bonus u Vegasu Luck 60x Igrajte kroz Casino € 162000 Max Withdrawalextra bonus: £ 222 Besplatni čip casino na autocesti Kings Pro Playtech igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 65 Online Casino turnir u Vegasu Luck 40x Wagering £ 50000 Max Isključen poseban bonus: EURO 3745 Bez depozita na Big Ben ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

205 Besplatno okretanje bez depozita casino u Vegasu Luck 77X Igrajte kroz Casino € 779000 Maksimalno isplataExtra Casino bonus: € 395 bez depozita bonus na Beach Party Wazdan igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

£ 635 Casino chip u Vegasu Luck 55x Igrajte kroz Casino € 347000 Maksimalna isplataSpecijalni bonus: £ 330 FREE CASINO CHIP na zlatu Ahoy Nextgen Gaming Casino Slots ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

565% Bonus na utakmici u Vegasu Sreća 77x Igrajte kroz Casino € 208000 Maksimalna isplataEkskluzivni bonus: EUR 3955 Bez depozita casino bonus na Big Buck Bunny ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

225 Trial Spins u Vegasu Sreća 40X Kladjenje £ 506000 Maksimalni bonus za gotovinu: EUR 550 BESPLATAN KAZINO CHIP na vatri Goddess Inspiriran Gaming Casino ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

15 vjerne besplatne vrtnje! u Vegasu Sreća 65x Zahtjevi za ulog $ 804000 Maksimalna isplataExtra Casino bonus: 835% Casino bonus bonus na Fu Dao Le ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

💎
uspjeh 100%
$ 940 Casino turnir u Vegasu Luck 50X klađenje € 715000 Maksimalno isplataDodatni casino bonus: Eur 4080 Bez depozit bonus koda na Super Jackpot Party Wms igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 170 turnir u Vegasu Luck 77X klađenje £ 783000 Maksimalna isplataDodatni casino bonus: $ 4090 bez depozita na Alchemist Novomatic Casino Slots ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

EURO 1695 Bez depozita u Vegasu Luck 30x Wager € 148000 Max gotovinski outExclusive Bonus: Eur 195 Mobile freeroll slot turnir na Hot Factor Kajot Kazino slotovima ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 265 BESPLATAN Chip Casino u Vegasu Luck 30X WagerEur 142000 Max Uzvraćajući bonus: $ 3645 bez bonus kodova na meksičkim slotovima ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

850% bonus za casino utakmicu u Vegasu Luck 55x WagerEur 64000 Max gotovina outSpecial bonus: Eur 430 Free Casino turnir na Crazy Camel Cash Rival Casino Slots ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 470 turnir u Vegasu Sreća 44x WageringEur 420000 Max gotovina outAdditional Casino Bonus: 205 BESPLATNI vrti na Lucky Rose ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 535 Free Casino Turnir u Vegasu Luck 60X Igrajte krozEUR 138000 Max gotovinski outAdditional Bonus: 180 besplatne vrtnje odmah na Rapunzels Tower Quickspin Casino Slots ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

200 besplatne okretnice bez depozita casino u Vegasu Luck 35X Zahtjevi za uplatu € 583000 Maks. ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

£ 880 Dnevni freeroll turnir na slot igrama u Vegasu Luck 30X Wager $ 35000 Max CashOutadni bonus: 10 besplatni okreti bez depozita casino na Jungle Spirit Call o ... ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

170% Bonus casino u Vegasu Luck 55x Wager € 8000 Maksimalni CashOutDodatni bonus: $ 945 Mobile freeroll turnir na igralištu za godinu majmuna ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Eur 355 turnir u Vegasu Sreća 30x klađenje $ 11000 Max isplataExtra bonus: 175 FREE okreće se na kolutu sreće ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 55 BESPLATAN čip u Vegasu Sreća 55x klađenje $ 387000 Maksimalna isplataDodatni bonus: 275% Usklađivanje bonusa Casino na Burning Heat Merkur igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 980 Casino turniri freeroll u Vegasu Luck 65X Igrajte kroz CasinoEURO 508000 Max PovlačenjeExtra Casino Bonus: 740% Match at casino na Magic Target Deluxe Wazdan igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

EURO 285 Casino turniri freeroll u Vegasu Luck 50X Igrajte kroz Casino £ 757000 Max Withdrawalexclusive bonus: € 2915 No Deposit Bonus Casino na Fenixu Igrajte 27 Wazdan igra ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 170 FREE CHIP CASINO u Vegasu Luck 45X Igrajte kroz CasinoEUR 913000 Max bonuse za gotovinsko plaćanje: £ 99 Dnevni freeroll slot turnir na Moonshine ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 4845 Bez depozit Bonus kod u Vegasu Luck 30X Wager € 536000 Max CashOutAdditional Bonus: 590% Najbolji Bonus Signup Bonus na 50 Dragons Aristocrat Slot Game ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 570 Casino turnir u Vegasu Luck 65X WagerEur 640000 Max gotovina outExclusive Casino Bonus: £ 4540 Bez depozita Bonus Casino na kocki i ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

£ 155 besplatni casino čip na Vegasu Luck 55x Wager zahtjeviEUR 556000 Max CashOutExclusive Casino bonus: 680% bonus na Hotter nego Hot Ainsworth Casino Slots ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 345 FREE CHIP u Vegasu Sreća 65x Wagering € 853000 Maksimalna isplataDodatni bonus: 105 FREE SPINS na predivnom Mr Green ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

195 besplatni okretni casino u Vegasu Luck 65X klađenje € 163000 Max isplataDodatni bonus: $ 1310 Bez depozita Bonus Casino na više Gold Diggin & ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 785 Casino turnir u Vegasu Luck 60x Igrajte kroz Casino $ 988000 Maksimalni gotovinskiSpecijalni bonus: EUR 640 Casino turnir na groznom karnevalu Nolimit City Casino ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

EUR 260 BESPLATNO Casino Chip u Vegasu Sreća 40X Igrajte kroz $ 684000 Max PovlačenjeExclusive Bonus: 115% Casino Bonus na Royal Spins Igt Slot Game ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

EUR 270 Besplatni novac u Vegasu Luck 45x ulog £ 642000 Maksimalni isplata dodatnog bonusa: $ 960 Mobile freeroll turnir na slot stanicama ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

44 besplatne vrtnje Casino u Vegasu sreća 66X Wager zahtjeviEUR 724000 Max CashOutExtra Casino bonus: 99 besplatni okreti casino na Sinterklaas Simbat ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

315% bonus na prvi depozit u Vegasu Luck 65x ulog $ 748000 Max gotovinski outExclusive bonus: 260 besplatne vrtnje na beach partyju ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

955% Bonus na depozitnu utakmicu na sreću u Vegasu 55x Igrajte kroz Casino € 468000 Maksimalni novčani bonus: € 2810 Bez depozita Bonus Casino na igrači Savanna King Genesis ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Eur 115 Casino Chip u Vegasu Sreća 35x WageringEur 745000 Maksimalna isplata dodatnog bonusa: $ 4945 bonus kod bez depozita na Kleopatri igraćem automatu ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

€ 735 Bez depozita Bonus Casino u Vegasu Luck 60X Zahtjevi za oklade $ 782000 Max bonus za gotovinsko plaćanje: € 770 Casino turniri freeroll na Turbo Play ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

105 Free Casino Spins u Vegasu Luck 66X Igrajte kroz CasinoEUR 981000 Maksimalni isplatuSpecijalni bonus: $ 22 Dnevni freeroll slot turnir na Wild Berry ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Eur 4575 Bez depozita Bonus u Vegasu Luck 35X Igrajte kroz $ 358000 Max CashOutexclusive bonus: 565% bonus za casino utakmicu na Arcaderu ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

890% Bonus na depozitnu utakmicu na sreću u Vegasu 35x Igrajte kroz £ 730000 Max gotovinski outSpecial bonus: EURO 105 Besplatan čip na Reel Fish ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 99 Online Casino turnir u Vegasu Sreća 44x Igrajte kroz Casino $ 642000 Maksimalno PovlačenjeDodatni bonus: EUR 440 turnir na kamenju ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

$ 360 Casino Chip u Vegasu Luck 55X Zahtjevi za uplatu € 860000 Max Withdrawalexclusive bonus: € 370 besplatni casino casino na Fenix ​​Play ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

£ 330 Mobile freeroll turnir u Vegasu Luck 55x Igrajte kroz € 766000 Maximum Withdrawalexclusive bonus: EURO 3385 Bez depozita Casino bonus na Ji Xiang 8 ... ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Eur 340 casino čip u Vegasu Luck 40x Igrajte kroz CasinoEur 563000 Max CashOutExclusive Casino bonus: € 785 NO DEPOZIT KAZINO BONUS na Zeusu ›Više ››

Kategorija:

Kreirano:

ističe:

Stranica 1 od 21 2

Nepouzdani bonusi

ukupno: 0

Nažalost, nije pronađen kasino bonus