Tko je vjerojatno da će osvojiti Wimbledon Ženski tenis naslov u 2019?

0 Komentari

Wimbledon privlači ljubitelje tenisa u svijetu koji žele znati jednu stvar: Tko će biti 2019 ženski prvak u Wimbledonu? Travni tereni i jagode i vrhnje su tradicionalni kao što možete dobiti tijekom britanskog ljeta u tradicionalnom domu tenisa. No hoće li ovogodišnji naslov biti poznat u ATP krugu? Ili smo za izazov od talentiranog autsajdera? Hoće li online koeficijenti sportskih kladionica favorizirati uspostavljenu igračicu, ili možda netko tko smatra da je sudbina sudbine uznemirila uspostavljeni poredak?

Razmotrimo, dakle, šanse pet vodećih kandidata za koje stručnjaci smatraju da imaju sjajnu priliku da se njihovo ime upiše na srebrnom priboru na ovogodišnjem Wimbledon Ladies 'Singles događaju.

Serena Williams

Desna američka tenisačica koja je dominirala sportom od osvajanja svoje prve Grand Slam titule u 1999-u, Serena Williams sada se nedvojbeno približava kraju svoje slavne karijere. Ipak, čak iu 37 godinama, Serena još uvijek ima vještinu i iskustvo da zatvori teške utakmice ako stvari počnu ići svojim putem. Wimbledonu nije bilo strano, osvojila je naslov sedam puta, a posljednja dva puta bila je u 2015-u i 2016-u.

Serena Williams osvojila je ukupno 23 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji, što je trenutni rekord za najveće pobjede Grand Slam turnira. No, nakon što je oduzeo vrijeme za sportski odmor za porodiljski dopust, sve se više čini kao da se Serena i vrhunski tenis sada konačno kreću u različitim smjerovima.

2) Petra Kvitova

A češki Profesionalni tenisač čija je reputacija izgrađena na raznovrsnoj igri podržanoj snažnim potezima, Petra Kvitova poznata je i ljubiteljima tenisa kao žrtva okrutnog napada nožem. Taj se incident dogodio u njezinom domu u 2016-u i ostavio je da nekoliko mjeseci ne može igrati tenis zbog ozbiljne ozljede na rukama. Sa svojim sportskim povratkom koji je sada daleko s puta, Kvitova je trenutno na 6. mjestu na svijetu. Unatoč osvajanju Wimbledon naslova u 6-u i 2011-u, od tada nije dodala na svoj popis glavnih naslova. Međutim, nakon što je stigla do Australian Opena Grand Slam finala u 2014-u, gdje je i ona izgubljen Naomi Osaka, sada uživa u povratku u najbolju formu. Uspjeh u WTA Tour događajima u Sydneyu i Stuttgartu možda su je doveli do još jednog pravog nagiba na Wimbledonu ovog ljeta.

Naomi Osaka

Naomi Osaka je dosad osvojila samo dva Grand Slam naslova: US Open u 1, a nakon toga Australian Open u 2018-u. Agresivan igrač bazalne linije, Osaka posjeduje jaku službu i dobar forhend. No, stručnjaci ukazuju na njezinu vještinu i dosljednost koja joj omogućuje da kontrolira dugačke skupove kao ključnu osobinu koja je svoju igru ​​dovela na nove razine. Nakon što je naišao na uspjeh na ovogodišnjem French Open-u, Naomi je ipak izgubila u ravnim setovima za neuključenog igrača u trećem kolu (kao i američki Serena Williams). Možda ovo razočaranje zapravo može pomoći u preusmjeravanju njezinih planova kampanje i omogućiti joj da ponovno stekne snagu kako bi pokušala dodati Wimbledon prvenstvo na svoj sadašnji popis naslova Grand Slam.

Angelique Kerber

Trenutno rangiran broj 5 na svijetu, NjemačkaAngelique Kerber je pobjednica 2018 Wimbledona koja je pobijedila Serenu Williams u ženskom finalu u ravnim setovima. Bivši broj 1 u 2016-u, Kerber je osigurao tri Grand Slam naslova u dosadašnjoj karijeri: US Open u 2016-u, Australian Open u 2016-u i naravno njezin prethodni uspjeh u Wimbledonu. Uz dva glavna naslova u 2016-u, Angelique Kerber također je osvojila srebrnu medalju dok se natjecala na Olimpijskim igrama te godine. Sada uživajući u nekoj vrsti obnove u formi, Kerber ima vještine da se uključi u sudsku igru ​​koja je karakterizirana robusnom strategijom protiv udaranja.

5) Garbine Muguruza

ŠpanijaGarbine Muguruza je još jedan bivši Wimbledon koji je pobijedio Venus Williams u dva seta u 2017 finalu. Nakon što je već osvojio titulu French Open-a u 2016-u, Muguruza je trenutno dvostruki Grand Slam pobjednik. Iako je sada rangirana samo na broju 19 na svijetu, Garbine Muguruza je zapravo rangirana kao 1 u rujnu 2017. Poznat po svojim snažnim potezima na obje strane terena, Muguruza često može diktirati tijek skupova. A kad i njezino snažno služenje dobro teče, ona može biti težak protivnik.

Tko, dakle, vodi ovo polje?

Stručnjaci ističu da je prošlogodišnji Wimbledon vidio svih deset najboljih sjemenki iz trčanja prije četvrtfinala. U stvari, tijekom posljednjih osamnaest godina, više od 50% eventualnih pobjednika Wimbledona bili su igrači rangirani izvan prvih četiri. Takva bi statistika sugerirala da ovo natjecanje sada postaje prilično otvoreno i teško predvidljivo. Ipak, pogled na imena finalista (bez obzira na njihovu stvarnu ljestvicu) pokazuje da su određeni igrači (uključujući Serenu Williams, Petru Kvitovu, Garbiñe Muguruzu i Angelique Kerber) dosljedno pojavljivali kao finalisti na nedavnim Wimbledon prvenstvima. Samo na tim osnovama, to bi značilo da je ovaj trenutni popis barem vrijedan pomnog razmatranja.

Spin Palace No Deposit Casino Bonusi >>


Izvor: spinpalace.com
Tko je vjerojatno da će osvojiti Wimbledon Ženski tenis naslov u 2019? Ažurirano: Lipnja 28, 2019 Autor: Damon